A Hellinger-féle családállítás és mellékhatásai
Címlap / Psziché / A Hellinger-féle családállítás és mellékhatásai

Lukács Tünde

A Hellinger-féle családállítás és mellékhatásai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-08

A Hellinger-féle családállítás módszerét sajnos még elég kevesen ismerik hazánkban. Amikor elmesélem, mivel foglalkozom, legtöbbször értetlenül néznek rám az emberek. Hogyan lehet egy családot "felállítani" és mi ennek az értelme? És főleg, mi közünk van olyan ismeretlen ősökhöz, akiről nem is tudjuk, hogy valaha létezett? Szóval, mire is jó nekünk ez az egész, és mi lesz a hatása életünkben? 

A családállítás módszerével néhány éve találkoztam, és az első vele kapcsolatos élményem után már tudtam, ez az a módszer, amivel foglalkoznom kell. Szinte belevarázsolódtam a hangulatába, az élményeibe.
Amikor valakinek családot állítunk, akkor az életében meglévő problémák okát keressük a családrendszerében. Napi problémáink oka legtöbbször ebben a rendszerben található, amelybe beleszülettünk. Tudattalanul kötődünk családunk tagjaihoz, fogadalmakat, sorsátvállalásokat teszünk, nem csak azokkal az emberekkel, akikkel jelen pillanatban együtt élünk, hanem azokkal is, akik már meghaltak, vagy akikről nincs is tudomásunk. A családállítások alkalmával ezek a tudatalatti kötődések láthatóvá válnak. Szó szerint láthatóvá, hiszen a családunk tagjait helyettesítő képviselők pontosan elmondják, megmutatják azt, ami a saját és családunk tagjainak lelkében zajlik.


Elmesélni nem lehet egy családállítás menetét, történéseit, mert a valóságban való megtapasztalását semmi nem helyettesíti, és szavakkal elmagyarázni nagyon nehéz. Aki egyszer részt vesz egy állításon, annak a „mező” megtapasztalása mindent elmond.

Az évek során rájöttem, bizony vannak ennek a módszernek mellékhatásai is.  Nem rossz dolgokra kell most gondolni, mellékhatásként ez idáig csak jó hatásokkal találkoztam.
Sokat beszélgetek internetes oldalakon olyan emberekkel, akik már jártak nálam állításon, vagy készülnek részt venni rajta. Azoknál, akikkel már találkoztam észrevettem, hogy ezeknek az embereknek a különböző témákhoz való hozzászólásai, a gondolkodásmódjuk, tudatosságuk, önmagukhoz és a világhoz való viszonyuk megváltozik, sokszor már egy családállítás után. Mintha a résztvevő emberek lelkében nem csak az a probléma kerülne a helyére és megoldásra, amivel hozzám érkeznek, hanem egy sokkal szerteágazóbb folyamat venné kezdetét az életükben.


Egy kliensem élete első családállítására érkezett, és amikor megláttam őt, úgy éreztem, ez a hölgy nincs „jelen”. Szinte átlibegett a szobán észrevétlenül, és a nap folyamán nem is igen „láttuk” őt. Néha kiválasztották képviselőnek, de a képviseletek alatt is alig-alig szólalt meg, és látszott rajta, hogy az életenergiája nagyon kicsi lángon pislákol.
A problémája pontosan ez volt, hogy nincs energiája, és semmi nem sikerül neki, bármibe fog. Az állítás folyamán láthatóvá vált, hogy valami folyamatosan veszi el az erejét. Végül sikerült megállítanunk ezt a folyamatot, és már az állítás után sokkal energikusabbnak látszott, mint előtte.
Egy hónap múlva találkoztam ismét a hölggyel, és amikor belépett az ajtón, mintha egy másik énjével álltam volna szembe. Kiegyensúlyozott, magabiztos, talpraesett nő látszatát keltette, és még a szépsége is sokkal jobban megmutatkozott, mint előtte.

Nem ő az egyetlen, akinél hasonló változásokat tapasztalok. Az internetes beszélgetések során látom, hogy a résztvevők magabiztosabbak lesznek, elfogadóbbá válnak embertársaikkal szemben, megszűnik az állandó küzdelem a sorsuk ellen, bármilyen is az, helyette elfogadják, és ennek az elfogadásnak a fényében próbálnak meg változtatni rajta, amennyire lehetséges. Sokkal jobban rálátnak problémáik okaira és megértik a mögöttük húzódó dinamikákat.

Ha szeretnéd megtapasztalni Te is, a családállítás jótékony hatásait, szeretettel várlak bármelyik programomra. Az időpontokat honlapomon mindig megtalálod.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 29141 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x