Rossz az életem, változni akarok. Vagy mégsem?
Címlap / Psziché / Rossz az életem, változni akarok. Vagy mégsem?

Rossz az életem, változni akarok. Vagy mégsem?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-08

Manapság trendi ezoterikusnak lenni. Olvasgatással elütni a félelmünket, tanfolyamokkal megerősíteni az egónkat, nagyon izgalmas. Felveszünk egy jelmezt, amit tudatosságnak hívnak, és a környezetünk hajbókolhat mérhetetlen tudásunk előtt. Amikor gond üt ki a mellettünk ülő szomszédunknál, máris toljuk a rüdigerdahlkés közhelyeket a feldolgozatlan traumák rejtélyeiről. 

Természetesen ahol a Fény, ott a sötétség is. Sokan, nagyon sokan szeretnének egy új fajta gondolkodást elsajátítani, hogy egy belső békét alakítsanak ki a bennük dúló harcok fölött. A legtöbb embert egy tragédia, egy betegség, a sors számos próbája űzi el a változtatáshoz. Az, hogy ezt milyen formában, milyen módszerrel fogják megtapasztalni, szinte lényegtelen. Ahogy a terapeuta személye is mellékes. Természetesen fontos, hogy a találkozás (mind belső, mind külső szinten) hiteles legyen, hiszen a működőképes kapcsolathoz szükséges a bizalom. Azonban az, hogy ki az, aki "vezeti" a kérdezőt, másodlagos. A lényeges az, hogy mi hogyan állunk a változáshoz?


Az első lépések során jönnek a kérdések, a harag, miért is történik velem mindez? Itt még nem lehet se segítség kérésről, se változásról beszélni, hiszen a hibáztatás nem old meg semmit. Szerencsére az őszinte folyamatban ez rövid ideig tart, és ezt követi a felelősség felvállalása, és az igazi munka kezdete. Ami természetesen fájdalmas, és nagyon nehéz. A belső személyiség megismerése során kapukat kell kinyitni magunkban, falakat kell ledönteni, és bástyákat emelni. Puszta kézzel, néha vérezve és segítségért kiabálva. Ilyenkor jön is a felmentő sereg,és néha a hónunk alá nyúlnak az égi, vagy földi segítők. A külvilág is vívja a maga harcát, hiszen ahogy telik az idő, egyre hangosabbak a drukkerek, akik a legsötétebb órákban kiabálják az arcunkba: már évek óta gyötröd magad és itt tartasz? Ejnye-bejnye, inkább tekerj egy spanglit/üss vissza/add fel stb. stb.

Vannak társak a fejlődésünkben, akik néha követnek, néha ötleteket adnak a haladásban, néha lehagynak bennünket. Ez egy közös játék, ahol minden lépés egy új gondolat, minden javaslat újabb próba. Gyönyörű, mint egy tánc.

A táncban vannak nézők is, akik csak élvezik, és gyönyörködnek. Ez is rendben van, hiszen lehet, hogy zenélnek, ebédet főznek, vagyis jelenlétük mindenki számára természetes. A probléma akkor jelenik meg, ha a nézők között van, aki beáll a táncolók közé, és mégse táncol.


Hogyan? Utánozva. Nem tanulja meg a tánclépéseket, nem tűri el, hogy néha rálépnek a lábára vagy bokán rúgják, csak forogni, libbenni akar. Vagyis elmegy a terapeutához, de csak egy darabig, majd jönnek a kifogások. A hárítások, az elégedetlenségek, a visszalépések. A felszínen  változni akarnak, de a tetteikkel nem támasztják ezt alá.

Az egyik ilyen kifogás szokott lenni a pénz.
A pénz, ami valóban nagy úr, és a fejlődésben, tanulásban (főleg az elején), tényleg komoly hiány lehet, és olyan tényező, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Azért, mert ezt használjuk az energiacsere során arra, hogy kifejezzük, mennyire fontos nekünk valami.

A határokat azonban tartani nehéz, ha az ember összeomlik. Személyes praxisomban a kezdetektől használom az úgynevezett egyéni tarifát, ami azt jelenti, hogy a nyugdíjas bácsi, a tanárnő, a sokgyerekes annyit fizet, amennyi nem terheli túl a hétköznapi életét. Ez legtöbbször a töredéke az általános díjnak.

"A változni szeretnék, szükségem van a segítségedre, de nem tehetem meg" mondatokra közel egy éve meghirdettük kapsz egyet ajándékban napokat. Havonta egyszer ingyen (1000Ft a javasolt, nem kötelező hozzájárulás, hogy ne kelljen alamizsnaként elfogadni) adunk MET kezeléseket. És ki veszi ezt igénybe? Senki!! Ez egy kísérletnek indult, és le vagyok döbbenve. Hetente számos alkalommal hallom, hogy nem engedhetem meg magamnak. S amikor azt mondom, akkor gyere ajándékba, mégse annyira fontos, hogy elmúljon a hátfájás, a depresszió, a szorongás, vagy csak egyszerűen kisimuljon a lélek.

Teljesen tanácstalan vagyok. Értem én, hogy panaszkodni sokan szeretnek, és öröm, ha energiát nyernek abból, hogy sajnálják őket. De biztos vagyok benne - vagy csak reménykedem? -, hogy van, aki tényleg változni szeretne, és a pénz az akadály. Most teszünk egy utolsó kísérletet, és hátha eléri azokat is, akiknek szól.

Ezen a hétvégén, november 9-10-n, több terapeuta várja, hogy segítsen azokon, akik igazi változást szeretnének az életükben. Radikális, belső átalakulást, nem felszínes megkönnyebbülést.

A következő telefonszámokon lehet bejelentkezni MET kezelésre:

+36702262399, +36305929539.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9440 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x