Miért jó egyedül élni?
hirdetés
Címlap / Psziché / Miért jó egyedül élni?

Miért jó egyedül élni?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Valóban jó egyedül élni? Mért? Kevesebb a villanyszámla? Több hely marad az ágyban nekünk? Önmagunk számára mi vagyunk a legfontosabbak?  

 

Rendezvénynaptár
Éltél már egyedül? Szeretted? Egyedül vagy magányosan?

Számos kérdés felmerül, amikor valakivel arról kezdesz el beszélni mondjuk közel a negyvenhez, hogy egyedül élsz. Beteg vagy? Nincs gyereked? Nem jött össze a házasság?

Mi van ha csak azért vagy egyedül mert élvezed?


Eric Klinenberg, a népszerű szociológus megcáfolja a hagyományos gondolkodást, és tiszta vizet önt a pohárba azzal kapcsolatban, hogy az egyedülállók egyre nagyobb száma hogyan változtatja meg a társadalmat, amelyben élünk.

Klinenberg megmutatja, hogy az egyedülállók – akár még a húszas, vagy már a nyolcvanas éveiket tapossák – különösen aktívan vesznek részt az országos és a helyi közösségek életében. Bizonyított tény, hogy azok, akik társ nélkül élnek, jobb testi és szellemi egészségnek örvendenek, életmódjukkal pedig jobban óvják az élő környezetet, mint a párkapcsolatban vagy családban élők. Több, mint 300 mélyinterjú tapasztalataira építve, Klinenberg megdöbbentő eredményeket oszt meg az olvasóval a baby boom óta történt legjelentősebb demográfiai váltásról, és meglepő információkkal szolgál e korszakos változás előnyeiről.

Eric Klinenberg: A magam útján
Bookline
 
 
[ 2867 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x