5 tuti tipp, hogy elkerüld az összeomlást!
Címlap / Psziché / 5 tuti tipp, hogy elkerüld az összeomlást!

5 tuti tipp, hogy elkerüld az összeomlást!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Van úgy, hogy minden összejön. Ilyenkor olyan, mintha kihúznák a lábad alól a talajt. A világod összeomlik, az álmaid tovatűnnek, csupán a kétségbeesés vesz körül. Mit tegyél ilyenkor? Íme 5 tipp, amivel könnyebbé válik az életed!  

1. Ne higgy el mindent!

Sajnos rá kellett jönnünk, hogy sok minden nem úgy van, ahogy mondják, vagy amilyennek mutatják. Rengeteg tragédia származott abból, hogy emberek, akiknek kihasználták a hiszékenységét, elveszítették a vagyonukat, egzisztenciájukat. A legtöbbször az ilyen esetek mögött tudatos károkozó lapul - leplezd le őt! 


2. Amikor valaki abbahagyja a teremtést, megszűnik létezni

 Érd el, hogy mindig valamilyen értelmes dologgal foglalkozz! Ha úgy érzed, hogy nem megy, akkor kezdj el papírt hajtogatni, keress egy területet az otthonodban amit módszeresen kitakarítasz, vagy rendbe teszel. Kezdd el egy életterületen módszeresen felszámolni amit eddig halogattál. Csodákat fog hozni, meglátod! 


3. Legyél a saját szerencséd kovácsa!

Ha nem hibáztatsz másokat, és nem másoktól várod el, hogy tegyenek valamit, sokkal jobban fogod érezni magad. Amit te találsz ki és te hajtasz végre, arra mindig büszke leszel. Ne félj kezdeményezni! Ha úgy érzed, hogy valaki hibás és a dühöd jogos, ez teljesen rendben van, de nem jogosítja fel őt arra, hogy téged megakadályozzon a cselekvésben! Maradj alkotó! 


4. Keresd a pozitív emberek társaságát!

Egy ilyen környezetben visszanyered az önbizalmadat és újra aktívnak érzed magad. Van egy mondoás, mely szerint annak az 5 embernek az átalga vagy, akikkel a legtöbb kapcsolatod van az életben. Írd össze, ki ez az 5 ember és nédz meg, hogy rendben van -e ez így. Ha nem, hát ideje mások társaságát keresned! 

Harmonet tipp: Tudtad, hogy nagyon sokszor egyszerű vitamin- és nyomelemhiány van az ilyen levertség mögött? Kérd ki vitaminszakértő, vagy orvos véleményét, aki a véképed alapján segíteni tud. Az általánosan használt vitaminok ilyenkor egy erősebb multivitamin, de a króm, a magnézium, a C vitamin szedése is jótékony. 


5. Bízz magadban!

Tudnod kell, hogy sokkal több mindenre vagy képes, mint azt az adott pillanatban gondolod. Ha tényleg eldöntötted, mit akarsz és folyamatosan teszel az eléréséért, sikeres leszel. Ne a képességeidhez igazítsd a céljaidat! Tűzz ki egy nagyobb célt és tedd magad képessé annak elérésére! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3510 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x