Az ősök ereje és a jelen tanítása
Címlap / Psziché / Az ősök ereje és a jelen tanítása

Lukács Tünde

Az ősök ereje és a jelen tanítása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Azt hiszem, ez az időszak senkinek nem könnyű. Szinte nincs ember, akinek nincsen olyan problémája, ami ne nehezedne rá ólomsúllyal. Akár párkapcsolat, akár anyagi, családi vagy munkahelyi gond. Zajlanak a változások, az átalakulások azoknál főleg, akik szeretnék életüket egy más, jobb irányba terelni, és ezen már régebb óta dolgoznak. Asztrológusaink szerint a mostani időszak bolygóállásai nagyon kedveznek ennek a változásnak, és szépen lassan elindulhatunk felfelé.  

Én sem pihenhetek most. Már jó ideje csak a lelkem iránymutatásait követem, ami nem mindig a legkönnyebb úton vezet. De úgy érzem, nem is szeretnék a könnyebb úton járni. Tetszik nekem ez az út, és hiszem, hogy a lelkem jobban tudja, mint az egóm, merre van a jó irány. Lassan öt éve, hogy elkezdtem ezt a kemény munkát. Már nem is tudom, hány családállítás van a hátam mögött, és talán most érkeztem el oda, hogy azt mondhatom, megtaláltam azt a belső erőmet, biztonságomat, ami lehetővé teszi, hogy ne görcsösen, akarva, erőltetetten haladjak az életben, hanem könnyedén, felhasználva azt az óriási erőt, amit az őseim sorsa ad nekem. Ahogyan ha magad mögé nézel, te is felfedezheted azt a hatalmas energiát, amelyet azok az ősök biztosítanak neked, akik élettörténetét magadban hordozod.

 

Lassan elvághatjuk azokat a karmikus szálakat, amelyek összekötnek, gátolnak, útját állják boldogságunknak. Ha végignézek a hátam mögött álló generációkon, olyan embereket látok, akik nem tudtak úgy élni, ahogyan lelki igényük azt diktálta volna. Nem tudták megvalósítani az álmaikat, nem azt a munkát végezték, ami a szívük vágya volt, nem találták meg a szerelmet, vagy ha megtalálták is, hamar elveszítették. Egyszóval: boldogtalanok voltak.
Ilyenek voltak sajnos a szüleim, nagyszüleim, dédszüleim, és még ki tudja hányan, akikről semmi információm nincsen.

Egy dolgot azonban tudok. Végtelen hálával tartozom nekik. Minden ősömnek, sok száz vagy akár ezer évre visszamenőleg, hiszen rajtuk keresztül jutott el hozzám az élet. Annak, hogy most élhetek, és hogy most ezeket a sorokat írhatom neked, annak az ő nehéz sorsuk volt az ára. Az ő sorsuk adja nekem azt az erőt, amivel én most másképp alakíthatom az életemet. Azt, hogy megvalósíthatom az álmaimat, hogy imádom a munkámat, hogy megtalálhatom az igaz szerelmet, és hogy az legyek, aki vagyok: egy nő, aki imád élni.

  • Te vajon mit szeretnél?
  • Mi az, ami hiányzik az életedből?

Amit még nem tudtál megvalósítani, annak gátjai valószínűleg családtörténetedben rejlenek. Szinte minden kérdésemre én is ott kaptam meg a választ.

A jelen pedig tanít. Vannak az életünkben emberek, akik nagyon fontos tanításokat hordoznak számunkra Mindegyikük valami mást mutat meg az életből, és saját magunkból. Főleg azok, akikkel kapcsolatban folyton problémákba, vitákba, ellentétekbe ütközünk.
Figyeld meg a környezeted, a hozzád közel állókat, a barátokat, ismerősöket. Valamennyien egy-egy tanítást hordoznak számodra, ahogyan az én számomra is világom szereplői.


 

Az én életemben egy olyan ember van azonban, aki a legnagyobb és legnehezebb tanítást adja nekem. Ez a tanítás pedig a feltétel nélküli szeretet. Ez által az ember által lettem sokkal jobb ember, általa találtam meg szívemben és lelkemben azokat az érzéseket, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek. Ő mutatta meg, ki vagyok én valójában, és ő mutatta meg, hogy milyen hatalmas erő van a lelkem mélyén. És ami talán a legfontosabb tanítás tőle, amivel tulajdonképpen ezt az egész utat elkezdtem, ami a legelső családállításom témája volt: hogy ne féljek kimutatni az érzéseimet. Vállaljam fel, ha szeretek, ha gyűlölök, ha dühös vagyok, ha nem értek egyet. Általa lettem bátor, elszánt, és másokért küzdeni tudó.

 
 
Egyszóval: általa lettem önmagam. És ezt a tanítást köszönöm neki!
A te életedben is van vagy lesz egy olyan ember, aki az élet legnehezebb feladatával állít majd szembe. A legnagyobb tanítást tőle kapod.

Mindig vannak az életünkben olyan emberek, akik nélkül nem lennénk azok, akik most vagyunk. Lehet, hogy a tanítás néha fáj, de ha megérted, hogy a szavak, a cselekedetek nem ellened szólnak, hanem érted vannak, akkor másképpen fogsz nézni az egész életedre és szereplőire.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6268 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x