Mi kell a nőnek?
Címlap / Psziché / Mi kell a nőnek?

Lukács Tünde

Mi kell a nőnek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-12

Mi kell a nőnek? Tavasz, napfény, szerelem, pasi….és itt álljunk is meg egy szóra. Amikor nők beszélgetnek egymás közt, gyakran elhangzanak a következő kérdések. Mi van a pasiddal? Van már pasid? Mit kaptál a pasidtól? Az én pasim ilyen vagy olyan. Ha a férfi oldalt nézzük, hasonló a helyzet, bár sokkal kevesebbszer hallani a nők másféle megnevezését, azt is főleg a fiatalabb korosztálytól. Vajon hogyan hat mindez, hogyan hatnak szavaink, párunk, társunk, vagy leendő kedvesünk ilyenfajta elnevezése? 

Nagyon sok a problémás kapcsolat, a félrelépés, a válás. A nőktől szinte napi szinten hallom - minden férfi tutyimutyi, férfiatlan, gyenge, anyuci kedvence, a gyerek mellett ő a másik gyerekem, önállótlan, csaló, kétszínű, hazug, stb. És közben „pasi”.

Amikor kimondunk egy szót, agyunk általában társít hozzá egy képet. Próbáld csak meg, mond ki például azt, hogy rózsa. Valószínűleg belső képed szerint megjelenik egy rózsa előtted, mégpedig az a rózsa, ami a te kedvenced. Olyan színű, bimbós vagy már kinyílott, ahogyan szereted, néha még szinte az illatát is érzed. Nos, amikor kimondod azt, hogy „pasi”, vajon milyen kép jelenik meg előtted? Próbáld ki. A „férfi” szóra egészen másképp reagál az agyunk. Azok a nők panaszkodnak legtöbbször a fenti dolgokra, akik pasizzák kedvesüket. És sajnos egy „pasi” az ilyen tud lenni legtöbb esetben. Ha belegondolok, nagyon ritkán hallom férfinak nevezni a férfiakat. A mindennapi életben használt szavaink nagyon árulkodóak. Ma, ha valaki gyermeket vár, azt mondják rá, terhes. Régen azt mondták, áldott állapotban van. Mert a régi időkben ezt az „állapotot” a nők áldásnak élték meg, mára ez teher lett. Sokat elárulnak szavaink arról, hogyan gondolkodunk a világról.


Mit szeretnének a nők? Egy férfi legyen férfias, erős, legyen megbízható, családcentrikus, hűséges. Adjon anyagi és érzelmi biztonságot, segítsen a gyereknevelésbe, és minden nap mondja el, hogy szeret. A probléma csak az, hogy a legtöbb nő ezeket a tulajdonságokat nem tudja elképzelni arról az emberről, akivel megismerkedik. Sajnos már az első randira úgy mennek el a hölgyek, hogy „minden pasi egyforma”, és az új barát már ennek megfelelően fog viselkedni, bármennyire férfi is, mert tudatalattija pontosan érzékeli a nő tudatalattijában lévő elképzeléseket. Még akkor is, ha tudatosan a hölgy sem tud róla, hogy tudatalatt ilyennek tart minden férfit.

Ami számomra még érdekes, hogy a kérdésre, hogy milyen társat képzelsz el, legtöbbször olyan válaszok érkeznek, amelyeknek semmi köze nincs a szerelemhez. Mint például annak sem, hogy izmos legyen, szőke vagy barna, legyen autója vagy sem, és még sorolhatnám tovább.


A közösségi oldalakon még mindig rengeteg lájkot kapnak a következők: a férfi teremtse meg nekünk a mennyországot, hozza le a csillagokat, legyen hős lovag. Rengeteg poszt jelenik meg arról milyennek „kellene” lennie az igazi férfinak.

Nos, az én meglátásom az, hogy ha mellettem ül az a férfi, aki az életem szerelme, akkor az nekem magában a mennyország, anélkül, hogy hős lovagot kellene játszania. Nem hiányzik belőle semmi, úgy szeretem, ahogy van.

Hogy miért nem jön az a férfi, aki az életed nagy szerelme lehetne? Mert még vagy a fenti elvárásokat támasztod vele szemben, vagy van benned egy kép, hogy milyennek kellene lennie. Nos, ezt a képet felejtsd el. Ha tudod. Egyszerűen kérd azt, hogy küldjék neked azt a társat, akit az ég szánt neked. Erre viszont sajnos kevesen képesek. Merthogy az a férfi, akit az „ég szánt nekünk” majdnem 100%, hogy nem olyan lesz, amilyen partnert szeretnénk. Lehet, hogy először még menekülni is fogsz előle. Lehet, hogy külsőre nem fog tetszeni. Vagy éppen szegény lesz, holott te biztonságra vágynál. Nos, ezeket az elvárásokat ebben az esetben vagy elfelejted, vagy várakozhatsz még egy jó ideig a nagy boldogságra. Hogy ő az, azt belül, a szívedben kell megérezned. Mindentől függetlenül. Bármit mondanak mások, tanácsadók, barátok, szülők. Te tudd, hogy ő az, mert minden kérdésedre a válasz benned van.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4428 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x