KÉSZEN ÁLLSZ A VÁLTOZÁSRA? ITT A BEAUTY COACHING PROGRAM!...
Címlap / Psziché / KÉSZEN ÁLLSZ A VÁLTOZÁSRA? ITT A BEAUTY COACHING PROGRAM!

KÉSZEN ÁLLSZ A VÁLTOZÁSRA? ITT A BEAUTY COACHING PROGRAM!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-05

A tavaszi megújulás időszakába lépve - túl a húsvéti finomságokon és ünnepi lakomákon - itt az ideje, hogy a tükörbe pillantva kimondjuk, mit gondolunk arról a nőről, akit benne látunk. Hogyan néz ki? Milyennek tűnik? Hogy érzi magát a bőrében? Milyen a kisugárzása? Mire vágyik? Mi tenné őt elégedetté? Mire volna szüksége hozzá? Nehéz kérdések. 

Ha valóban őszintén tesszük, a megválaszolásuk bizony időt vesz igénybe. Mégis érdemes lehet nem csupán az időt, hanem a kellő energiát is rászánni mindezek végiggondolására, hiszen a válaszokból kiderül, aktuálisan sikerül-e megélnünk a bennünk rejlő szépséget.
Az alábbiakban egy pszichológiai kérdőívvel, és egy program megismertetésével szeretnék segíteni Neked ebben az önismereti utazásban.

TESZTELD A SZÉPSÉGED: BEAUTY KÉRDŐÍV

Nők vagyunk. Mindannyian vágyunk a szépségre. Nehéz azonban megfogalmazni, pontosan mit értünk ezalatt. Addig míg ezt nem tesszük meg, szinte lehetetlen válaszolni arra a kérdésre, mennyire érezzük magunkat szépnek.
Szakmai tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a szépség több különböző tényezőből tevődik össze, s bár prioritásukat tekintve léteznek egyéni különbségek, valóban szépnek azok a nők érzik magukat, akik a szépség valamennyi tényezője kapcsán képesek megélni az elégedettséget.
Ezeket a tényezőket nevezem én a szépség építőköveinek, s ebből gyűjtöttem össze most egy csokornyit, hogy ezt a pszichológiai kérdőívet kitöltve visszajelzést kaphass a saját szépséged aktuális mértékéről.


 TÉGY ÉRTE: BEAUTY COACHING PROGRAM

Ha nem csupán a változás gondolatával játszol el, hanem valóban hajlandó vagy tenni azért, hogy szépnek érezhesd magad, akkor az általunk összeállított program segítségével most látványos eredményt érhetsz el.

Ez a Beauty Coaching Program, melyet az eddigi visszajelzések alapján, a Beauty Coaching csapat szakembereinél járt hölgyek igényeit figyelembe véve hívtunk életre.
A program különlegessége, hogy konkrét lépéseket és állomásokat tartalmaz, így olyan ütemben változtat a megjelenésen, hogy az a lélekre a legpozitívabban hasson.
Mivel a változás egy folyamat, ami nem megy egyik napról a másikra, a program egy hónap leforgása alatt kalauzol el Téged azokhoz a szakemberekhez, akik segítenek felfedezni a Benned rejlő szépséget.
Pszichológus, life coach, személyi edző, fodrász, smink-, és stílustanácsadó támogatnak Téged a testi-lelki átváltozás folyamatában.
A megújulás nem azt jelenti, hogy egy másik nővé kell válnod. A megújulás azt jelenti, hogy a saját szépséged építőköveit megismerve és fejlesztve hozd ki magadból a maximumot.
Igazán szép akkor leszel, ha önmagadat megőrizve változol azzá a nővé, aki lenni szeretnél.


KIKNEK AJÁNLJUK A PROGRAMOT?

A Beauty Coaching Programot ajánljuk mindazoknak, akik:
- életük egy fordulópontján állva úgy érzik, változásra van szükségük.
- a szépségszalonokban elérhető változásnál többre vágynak, de nem tudják, pontosan milyen úton induljanak el.
- egyedül már próbáltak a változás útjára lépni, de a célkitűzéseiket eddig nem koronázta siker.
- támogatásra, segítségre, tanácsra volna szükségük ahhoz, hogy szépnek érezzék magukat.

Ha kíváncsi vagy rá, melyek a szépség építőkövei, és szeretnéd valamennyi kapcsán tesztelni önmagad, gyakorlatok révén pedig fejleszteni azokat. Ha vágysz arra, hogy a Beauty Coaching csapat szakemberei által néhány hét alatt testedben és lelkedben is megújulj, átváltozz, akkor fordulj hozzánk bizalommal, és éld meg Te is a Benned rejlő szépséget.

Szerző:
Vépy Viktória
pszichológus, life coach, mediátor
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2053 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x