7 dolog, ami egyénibb, mint a mosolyod!
Címlap / Psziché / 7 dolog, ami egyénibb, mint a mosolyod!

7 dolog, ami egyénibb, mint a mosolyod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Vannak közismert dolgok, amik jól azonosítanak bennünket, ilyen például az ujjlenyomat, vagy a retinánk - sok filmen látjuk ezt. Az aláírásunk minden szerződésen, minden banki bizonylaton szerepel. De vannak más dolgok is, amelyek csak RÁD jellemzőek, senki másra a világon!  

Az ember arca egyedi. Sokan vannak, akikre, ha ránézünk, azt mondjuk: - Nahát ez a személy itt kiköpött Jolánka néném Cseregyerebefalváról! Aztán egy kicsit figyelünk, és rájövünk, hogy mégsem mert bizonyos dolgokban mégsem olyan.


A tüsszentés

Van aki halkan, mint ahogy egy cica nyiffan, úgy tüsszög. Pszi! Ennyi az egész. Van aki pedig a halottakat is felébreszti, és ha megfeszül sem tud halkabban, kedvesebben tüsszenteni. A tüsszentésünk bizony egyéni, nincs két egyforma.

A nevetés

Van aki csak vihorászik, van aki vastagon, öblösen kacag, és van aki nyerít, akár egy lovacska. Kicsi korunkban Pista szomszédot nemes egyszerűséggel Zokogómajomnak hívtuk, mert pont olyan volt a nevetése, mint ennek a fura hangú állatnak.


A sírás

Van aki egyáltalán nem is tud sírni, elfojtott hangon befele zokog. Van, aki egészen kiengedi, belelovallja magát. A kicsi baba sírása olyan egyedi, hogy az anyukája nagyon hamar képes felismerni, hogy az ő gyereke sír, nem pedig egy másik csecsemő.Az orrfújás

Lehet, hogy furán hangzik, mivel az, hogy az orrunkat ne oroszlánüvöltéssel fújjuk ki, tanulható, illedelmes dolog, így aztán azt gondoljuk, hogy mindenki ugyanolyan óvatos hangon fúj orrot. Pedig nem! Különleges technikákat használunk, a két ujj közt pingpongozott orrcimpáktól kezdve az orrtőnél befogott trombitácskán át az öblösebb, bevállalósabb orrfújásig.


 
A járás / futás

A nézését, meg a járását? Bizony! A járásunk ugyanilyen egyéni. Biztos volt már veled is, hogy valakinek csak az árnyékát láttad, vagy csak a lépteit hallottad és már tudtad is, hogy ki jön! Sőt, bizonyos sportokat űzők lépte egészen hasonlóvá válik – de nem lesz soha teljesen ugyanolyan! A balettos, a lovas, a futó, a táncos mozgása mindig jellemző marad.

 
 
A hang

Nem csak a beszéd, de az énekhangunk is különleges. Van, aki károg, mint egy holló, vagy olyan karcos a hangja, mint egy régi trombitának. Más pedig szinte csilingelve beszél, jellemzően kellemes, lágy, finom hangon. Vannak férfiak, akik kifejezetten a nő hangjára gerjednek, például Japánban külön szex-vonalak vannak, ahol csak egy kellemes női hangért hívják az emelt díjas számot a kuncsaftok!

Az aláírás – grafológus szemmel

Az írásunk akkor is azonosít bennünket, ha nem vagyunk ott. Az írás minden igen apró részlete éppen úgy számít, mint az, hogy mennyire nyomjuk rá a tollat. A kézjegyünk, a teljes aláírásunk, vagy egy apró szignónk is alkalmas lehet azonosításra. Ezért van, hogy ma a világon a legelterjedtebb módja önmagunk azonosításának az, ha valamit aláírunk.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 15276 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x