Nők kontra Csajok
Címlap / Psziché / Nők kontra Csajok

Lukács Tünde

Nők kontra Csajok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-23

Korábbi írásomban a pasikról írtam. Vagyis arról, hogyan lett a "Férfiból" pasi. Most arról szeretnék írni, hogyan változunk mi Nők, Csajokká.  

Mi a különbség a Nő és a Csaj között?

Úgy gondolom, nagyon sok. Elsősorban, azokat a Nőket hívnám Csajoknak, akik pasit keresnek. Egy Nő ugyanis Férfit keres. Egy Nő tiszteli a Férfit, illetve tiszteli a Férfiban a férfit. A „Csajok” nem tisztelik a Férfiakat, ők azok, akik a pasit használni szeretnék valamire. Lehet, hogy csak arra, hogy ne legyenek egyedül, de semmiképp sem társként kezelve. 
 
Sok fiatal lányt látok, akik azt gondolják, csak úgy tudják felkelteni egy Férfi érdeklődését, ha mindent kitesznek a kirakatba. Internetes oldalak zöme van tele olyan Nőkkel, akik nem szégyellnek mindent megmutatni, mert úgy gondolják, ez kell a „pasiknak”. A pasinak lehet, de a Férfinak nem. Egy Férfi nem azt fogja értékelni benned, ha elküldöd neki a meztelen fotódat, kettő levélváltás után. 
 
 
 
Társkereső oldalakon Nők írnak rá Férfiakra, szinte felkínálva magukat. Néha egyértelmű utalással a szexualitásra. Több társkereső oldalon fent lévő Férfi mesélte el ilyenfajta élményeit. Közben a hölgyek arról panaszkodnak, hogy a társkereső oldalakon csak bunkó Férfiakkal/pasikkal lehet találkozni, akik nem is akarnak komoly kapcsolatot, csak szexet.

 
Úgy gondolom, mi Nők nagyban tehetünk erről. Hisz még mindig a szexualitással akarjuk a Férfiakat „megfogni”. Sajnos azonban ez nem elég a boldogsághoz. Fenntartható egy kapcsolat persze így is, egy rövid ideig. Amíg hat az újdonság ereje. Igazi, akár sírig tartó kapcsolat azonban csak akkor lesz, ha a testi kapcsolódás mellett a lelkünk is kapcsolódik egymáshoz. Egy Nő ezt pontosan tudja, egy Csaj még fut jó néhány kört, mire megérti a lényeget.
A Csajok sokszor csak a biztonságot keresik a Férfiban. Rájuk mondják a Férfiak, hogy csak a pénz érdekli őket. Egy Nőnek nincs szüksége játszmákra, feltűnésre, hangoskodásra. Szerényen, csendesen is hódít. Nem mással, mint a kisugárzásával. Egy igazi Nő sosem fegyverként használja a nőiségét.
Egy igazi Nő ki tudja mutatni a szeretetét, de nem teszi fel naponta a kérdést: „szeretsz még?” A Nő mosolyogva néz a világra, mert tudja, hogy mosolya sorsokat tud megváltoztatni. Tud feltétel nélkül szeretni, a másikat nem megváltoztatni akarja, hanem önmagában kiteljesedni segíti. Egy Nő mellett, aki szeret, a Férfi megtalálja azt a menedéket, amit évezredek óta sebzett lelke keres. Mert a Férfi, az elképzelésekkel ellentétben, nem vadászik, hanem keresi azt az egyet, aki feltétel nélkül szereti, önmagáért.
 
Úgy gondolom, attól függően, hogy Nők vagy Csajok vagyunk, úgy fog kapcsolódni hozzánk egy Férfi vagy egy pasi.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4648 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x