HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Címlap / Psziché / A tisztán érző

A tisztán érző

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19

Én nem látok semmit sem, de békén hagyom őket, hadd mondják. Sőt időnként titokban elmegyek hozzájuk, és megkérdezem, hogy mit látnak. Főleg olyankor, amikor a röntgen és a CT készülékek sem látnak biztosan, s amikor az orvosok szerint két megoldás van:  

 

Egyre több az olyan ember, aki magát „tisztánlátónak” nevezi, és sokaknak mondja meg a TUTIT.

Miket is láthatnak meg ők?
A jövőt, a múltat, a jelent?
A férfit vagy a nőt, aki egyszer majd eljön hozzánk? Sőt, aki már itt van, közel az ajtónkhoz és mindjárt bekopogtat?
A pénzt, ami ömleni fog hozzánk három év múlva, vagy talán még előbb is?
A halált, akit nevén nem nevezhet, mert az azért mégiscsak olyan ciki, és nem fér bele a tisztánlátó etikájába?

Félre ne érts! Nem akarom őket bántani. Jaj, dehogy is. Tudom, hogy mostanság mindenki kis istennek képzeli és képezi magát, hogy mindent tudjon, és mindent lásson. De hát nem pont ezektől az almafáktól „tiltuá el őt”?

Én nem látok semmit sem, de békén hagyom őket, hadd mondják.
Sőt időnként titokban elmegyek hozzájuk, és megkérdezem, hogy mit látnak. Főleg olyankor, amikor a röntgen és a CT készülékek sem látnak biztosan, s amikor az orvosok szerint két megoldás van: vagy egy műtét (mű-tett), avagy egy ki-és belátástalan gyógyszeres, sugaras, vagy hasonló mérgező kezelés.
Mit látnak ők? Az orvosok. Vajon, mit kell tennem nekem, vagy másoknak, akik félnek, szenvednek, szoronganak, nem értenek semmit sem, szeretnének nevetni, de nem megy, vagy a torkukra fagyasztják a mosolyt azok, akiknek gőzük sincs arról, hogy valami más is van, mint a puszta lét !

Félelmetes ez az egész fenyegető világ. Nincs megnyugvás és béke sohasem. Hosszútávon meg még kevésbé. Olyan jó lenne megpihenni, nevetni, ölelni, aludni, mint kiskorunkban, és enni-inni, futkározni, mint egy kiscica.
De hát a rohanást nem örömforrásként, hanem stresszként éljük meg, mert valaki akar minket, de nem úgy, ahogyan szeretnénk és főleg nem az, akit szeretnénk. Az ölelésünktől meg rettegve futnak el azok, akik azt hiszik, hogy valami hátsó szándékunk lenne vele.

ÖLELNI AKAROK!!!!! NEM ÖLNI!!! MIÉRT FÉLTEK ETTŐL ÚGY? MINTHA ÖLNI AKARNÉK?

Aztán már fáj a fejünk, émelyeg a gyomrunk, ugrál a szívünk, és koszban - káoszban érezzük magunkat, ahol már minden mindegy, csak hamar vége legyen.

Én szeretnék megállni, és egy nagy levegőt venni, aztán elaludni pár órára, majd felkelve, megmosakodva, fogat mosva (úgy utálom azokat a filmeket, ahol alvás után közvetlen ébredéskor csókolóznak fogmosás nélkül, hát milyen rendezők az ilyenek, akik ezt megengedik?)- szóval frissen, fiatalosan és derűsen, a vállamat leeresztve, feszkók nélkül, egyenletesen lélegezve elindulni az utcán és rámosolyogni mindenkire.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[4013]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x