Rák és parapszichológia - alternatív kezelésekről őszintén...
Címlap / Psziché / Rák és parapszichológia - alternatív kezelésekről őszintén

Rák és parapszichológia - alternatív kezelésekről őszintén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A rák az egyik legfélelmetesebb betegség, mely az egész világon vezető halálok. Parapszichológiai eszközökkel a rákos beteg akár egészen a gyógyulásig kísérhető. A rákkal, rákos családtaggal, pláne rákos gyermekkel szembesülni nem csak annak megrázó, akit elért a kór, hanem a szeretteiknek, a családtagoknak.  

A rákbetegségek szabályozatlan sejtszaporulatok, a biológiai szövetekbe való betörési képesség. Ezt a rendellenességet a DNS hibáinak és genetikai mutációnak nevezik, ami a sejtciklus irányításáért felel.

A rendellenes sejtműködést okai:
  • kémiai anyagok
  • fizikai hatások
  • genetikai rendellenesség
  • ám a valódi oka kivétel nélkül valamilyen pszichés ok, ami a sejtek „megőrülését” okozza.

A rákot szövetminták és a labor eredmények alapján, általában több adatot összevetve diagnosztizálják. Általában igaz, hogy minél előbb észlelik, annál nagyobb esélye van a gyógyulásnak, de nem minden rák betegség halálos, és vannak kifejezetten „reménytelennek tűnő” fajtái, amiből a gyógyulás nagyon ritka.

Az orvosok műtéttel, kemoterápiával, sugárterápiával kezelik, de valódi, garantált megoldás nem létezik, a rák nagyon sokszor gyógyíthatatlan!



A rák tünetei nagyon sokfélék lehetnek, attól függően, hogy melyik szervet, szerveket, vagy szervrendszert támadja meg.

Számos reménykeltő alternatív megoldás van a rák gyógyítására, azonban a betegnek az ideje véges, hogy megtalálja azt, ami a számára a legjobb lehetne.

Sokszor pedig van remény, léteznek alternatív megoldások a rák kezelésében, természetesen mielőtt elkezdem a klienseimen a kezeléseket, mindig kérek vizsgálati leleteket a betegemtől,hogy megfelelően tudjam őt kezelni!

Van végzetes stádium, amikor valóban nincs mit tenni, de erre az időre el lehet csillapítani a  fájdalmakat, hogy legalább ne szenvedjen annyira  a beteg!

Viszont a rák 1 és 2 stádiumában, a beteg által kiválasztott és jónak elfogadott ORVOSI KEZELÉS mellett, sokszor gyógyítható!


Lénárt Évi Parapszichológus gyógyító praktikái:

  1. Reiki energia segítségével a csakrákat feltöltöm a megfelelő energia szintre. Nagy hangsúlyt helyezek a SZIVCSAKRÁRA, mivel a rák sok formája a szívcsakra betegsége, tehát  a szívcsakrát kell a legjobban gyógyítani!
  2. Zene terápia: a szívcsakrát a zene, a tánc, a rajzolás megnyitja. Ezáltal önmagától töltődik fel energiával, aközben míg mi zenét hallgatunk, a beteg sokkal jobban érzi magát. Az alkotó, kreatív tevékenységek az öröm pillanatait hozzák az életünkbe. Nem csoda, hogy a diagnózistól halálra rémült emberek ritkán tesznek ilyesmit maguktól. Ezért jót tesz, ha ilyesmit csinálunk, együtt, szeretetben, velük.
  3. A legtöbb dolog fejben dől el. Egy korábbi kutatás bizonyította, hogy a meditáló, a betegségre pozitívan tekintő, célokat megvalósítani akaró emberek gyógyulási esélye nagyobb. Aki tehát eldönti, hogy élni szeretne, célokra, életkedvre van szüksége. A gyógyulásba vetett hit néha önmagában elég energiát ad. Ha ezt megtámogatjuk még energetikai kezelésekkel, eredményesebbek lehetünk.



Nagyon fontos hangsúlyoznom,hogy ezek az alternatív terápiák az ORVOSI KEZELÉS  mellett eredményeznek javulást, tehát a két gyógyászati irány közös erejével várható a javulás és nagyon fontos mielőtt meghatározom a betegnél a kezelést,hogy lássak orvosi leleteket, mert van, amit Reiki energiával lehet gyógyítani, van, amit Lélekgyógyászattal kell, és van, amit a szívcsakra megnyitásával. Zene terápiával érdemesebb kezelni vagy gyógynövényekkel érdemes támogatni.

Nagyon fontos időben elmenni orvoshoz, szűrővizsgálatokon részt venni, és lelki egészségünkre is figyelni!

Minél hamarabb elkezdjük a rák gyógyítását, annál nagyobb az esély a javulásra. Fontos, hogy egyetlen beteget sem szabad soha lebeszélni egyetlen módszerről sem, melynek eredményességében hinni képes, még akkor sem, ha úgy gondoljuk róla, hogy az aztán biztos nem fog segíteni ... ez ugyanis nem a mi döntésünk, hanem az övé, és őt kell támogatnunk a gyógyulásában, a hitében, az erejében. Teljesen mindegy, hogy mi magunk mit hiszünk és mit nem – nem vagyunk a helyében. Csak azt érdemes eldönteni, ha rákos beteg van a családban, hogy mellé állunk és támogatjuk. Még akkor is, ha olyan kezelési módot választ, amit mi magunk soha nem választanánk. Ne feledjük: Nem vagyunk az ő helyzetében!

 

A HIT az alternatív gyógyászatban igen fontos – a hit erejét soha nem szabad lebecsülni.

Ezt a cikket édesanyám emlékére írtam, ő sajnos rákban halt meg, nem tudtam rajta segíteni. Mára azonban sok embernek sikerült, azok közül, akik hozzám fordultak.

Hiszem, hogy a rák kialakulása döntően lelki eredetű, és ott is érdemes kezelni – úgy, hogy a testi okokat és tüneteket nem hagyjuk figyelmen kívül. A tudatosság, a figyelem, a problémák okának megértése, kezelése, az elengedés különféle gyakorlatai nagyon sokat segíthetnek.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6306 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x