Vedd le az álarcot és légy az, aki valójában vagy!
Címlap / Psziché / Vedd le az álarcot és légy az, aki valójában vagy!

Vedd le az álarcot és légy az, aki valójában vagy!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-31

Remek asszociáció Jim Carrey klasszikus vígjátéka, ahol egy ősi maszk segítségével az ember belső tulajdonságai felerősödnek és szinte új emberként nyilvánulnak meg a külvilág felé. A misztikumot félre téve mi hányszor viselünk álarcot és mi ennek a következménye?  

A legtöbb élet ott csúszik el, hogy az őszintétlenség maszkját hordják. És ez bizony egy hazug élet.Önmagadnak és a környezetednek is egyaránt, a párkapcsolatoknak pedig egyenesen gyilkosság. Mi lenne, ha saját belső maszkodat viselnéd folyamatosan és megtapasztalnád a harmóniát?
 
Nem nehezebb, mint bármi más, ami új dolog az életedbe. Így még könnyebben is azonosulhatsz saját magaddal, hiszen a pozitív változásodra a környezeted mindig reagál. Ez nem mindig a jóindulat érzését tükrözi, de ha ezt tapasztalod, akkor mindenképpen jó az irány, ami felé haladsz.


 
A kiinduló pont a kölcsönös tisztelet a belsőd és a külsőd iránt. Örök szimbiózis ez a test és a lélek között. Ha foglalkozol vele és figyelsz a testedre, a lelked a boldogságot fogja tükrözni, aminek külső jelei azonnal láthatóvá válnak. Tiszteld magadat és bízz magadban! A lélek szavai a megérzések, amik soha nem hazudnak!
 
A szerelem is benned van, a külvilágból akkor érkezik hozzád, ha már benne vagy az állapotban. Az anyagi függetlenség is csak akkor jelenik meg az életedben, ha átérzed ennek minden aspektusát. Az egészség is csak akkor nyilvánul meg, ha tisztában is vagy vele, hogy az vagy. És természetesen minden mély érzés ott van benned, de megélni csak akkor fogod, ha elfogadod a lélekmaszkodat! Tehát ez ugyanúgy a negatív dolgokra is igaz. Melyik maszkot választod ebben az életben?
A döntés lehetősége a tied, hiszen a te életed! De nem azért születtél, hogy a végtelenségig szenvedj! Tanuld meg a leckéket és büszkén állj talpra, hogy boldog és sikeres emberként élj, mert nincs más dolgod! Dobd el negatív a maszkot a felejtés sűrűjébe és vedd fel a saját magadnak szántat, amit saját magadtól kaptál, hiszen az, ami a Fényből való, ahogyan te magad is!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4240 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x