Az alacsonyabb nőknek valóban sikeresebb a párkapcsolatuk?...
Címlap / Psziché / Az alacsonyabb nőknek valóban sikeresebb a párkapcsolatuk?

Az alacsonyabb nőknek valóban sikeresebb a párkapcsolatuk?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-06

Egy angol tanulmány szerint egy átlagos női magasság 1 méter 62 centi, viszont azok a nők, akik ez alatt, 1 méter 50 centi körül vannak, azok a legnagyobb valószínűséggel 42 éves korukig férjhez mennek és gyerekük is van. A tanulmány arra is rávilágított, hogy egy ilyen magasságú nőhöz áltakában az 1 méter 80 centi magasságú férfiak vonzódnak a legjobban. Egy ilyen párosításból sokkal nagyobb valószínűséggel lesz család, hivatkoznak a tényekre a felmérésben résztvevő kutatók.  

A kutatásban részt vett professzor azért hozzá tette azt is, hogy egyébként egyáltalán nincsen semmilyen bizonyíték arra, hogy az alacsonyabb nők termékenyebbek lennének. Az viszont vitathatatlan tény, hogy nagyobb eséllyel alapítanak családot, mint magasabb nő társaik. Ennek evolúciós okára lehet következtetni, ugyanis a magasabb nőknél később alakulnak ki másodlagos szexuális jellemzőik a pubertás után, mint az alacsonyabbaknál.
 

A felmérés tisztán rávilágított arra, hogy a férfiak a nemek közötti magasságkülönbséget egyfajta fölénynek élik meg, ezért is választanak magunak alacsonyabb nőt. 
Rettentően érdekes azonban az egészben az, hogy az anya és fia, valamint az apa és lánya magasságok egymáshoz viszonyulnak. A természet mégis kiegyenlíti ezt az egyensúlyt, bármekkora is a különbség a szülők között.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5741 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x