5 jele annak, hogy te is kaptál egy lelki ajándékot
Címlap / Psziché / 5 jele annak, hogy te is kaptál egy lelki ajándékot

5 jele annak, hogy te is kaptál egy lelki ajándékot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

Vannak jelek, amelyek alapján könnyen felismerheted, hogy kaptál-e lelki ajándékot. Bizonyos álmok, empátia és erő - melyik érvényes rád?  

1. Indulj ki az álmaidból!
Rengeteg hihetetlen dolog jön elő álmunkban, legtöbbször visszatérő szimbólumok formájában. A legtöbben nem is foglalkozunk velük, hiszen csak egy álom, pedig sokkal több üzenetet hordoznak magukkal, amit egy legyintéssel kár lenne elintézni. Vezess álomnaplót és jegyezd fel az álmaidat, ahol rövid időn belül egy mintát fogsz észrevenni. Ezek üzenetek neked, ami a te életedet segítik folyamatosan. Egy olyan ajándék, amit nem fogsz megkapni a kollégádtól vagy a szomszédodtól, ez bizony odaátról érkezik. Figyelj rájuk, hiszen folyamatosan segítenek neked!
 
2. Az intuíció növekedése
Azt hinné az ember, hogy a megérzések, az előre megmondott dolgok és maga az intuíció valami mágikus képesség, pedig nem! Mindenkiben ott van és mindenki képes felszínre hozni és fejleszteni ezt a képességet. El sem hiszed mennyire egyszerűen. Elég csak figyelned! Figyeld meg a környezetedet, a mozgásodat, a cselekedeteidet és mindent, ami éppen az adott pillanatban történik. Ha képes vagy tökéletesen a mostban élni és megélni a jelent, akkor semmi sem állhat az utadba, hogy megakadályozzon az intuíciód fejlődésében! Ez bizony hatalmas ajándék, amivel életünk tökéletesen boldoggá tehető.


 
3. Időnként rémálmok gyötörnek
Erős kijelentés, amit most már ideje lenne másoknak is elfogadni: a rémálmok megélése nagy ajándék! Általuk erősebbé válsz lelkileg, hiszen belső félelmeidet tárják eléd, amikkel azonnal meg tudsz küzdeni. Egy lehetőséget adnak, hogy ne hurcold tovább a terheket, egyszerűen csak megmutatják neked azokat az álmaidban és még ott azonnal le is tudsz velük számolni. A rémálmok mindig a kőkemény valóságot ábrázolják, nézz velük szembe tudatosan!
 
4. Bőven van benned empátia
Ha empatikus személy vagy, akkor könyveld el, hogy egy újabb ajándék részese vagy te is! Ugyanis empátia nélkül nem létezhet se kiegyensúlyozott élet, se jól működő párkapcsolat, se túláradó érzelmek, sem pedig jólét. Az empátia tisztaságot tükröz és ez az, ami a legtöbb emberből még hiányzik.
Ezt semmiképp se fizikai értelemben értsd! Ez kizárólag az intuícióidra és a lelkedre vonatkozik, márpedig ez a két legfontosabb dolog, ami az életedet is mozgatja. Ha ez a két dolog egyensúlyban működik benned, akkor minden tökéletesen is kell, hogy haladjon az életedben! Az intuíciód segít például megoldani egy helyzetet, még mielőtt ez megtörtént volna. Ezért empatikus is vagy, hiszen csak így vagy képes távol tartani magadat a negatív emberektől és körülményektől. Ez a két tulajdonság hatalmas erővel bír, általuk képes vagy jobbá tenni az egész világot is!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5867 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x