Miért nem tisztelnek a Férfiak?
Címlap / Psziché / Miért nem tisztelnek a Férfiak?

Lukács Tünde

Miért nem tisztelnek a Férfiak?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Hol vannak a Férfiak, akik tisztelik a Nőket? Ott, ahol a Nők, akik tisztelik a Férfiakat. Állandóan visszatérő téma, és gyakran felteszik a kérdést Nők, főleg internetes portálokon, hogy a mai Férfiak miért nem tisztelik a Nőket. Néhány gondolatot szeretnék leírni ebben a témába, mert bizony a valóság nem az, aminek látszik.  

Családállításokon gyakori téma ez. De nézzük meg, mi van a probléma mögött.

A Férfi annyira fog tisztelni téged, amennyire te tiszteled saját magadat, és a Férfit. Innét tovább nem is kell mennünk, mert már itt van rengeteg hiányosságunk.

Ha nem tiszteled magadban a Nőt, nem fog tisztelni a Férfi. Miért nem tiszteled magadban a Nőt? Például azért, mert nem tiszteled az édesanyádat. Az a Nő, aki elutasítja az édesanyját, ha nem tiszteli őt szülőjeként, az nem tiszteli saját magában sem a Nőt. Hiszen az édesanya elutasításával együtt, a saját Női minőségét is elutasítja. Ezt a Férfi tudatalatt érzi, és hasonlóképpen fog viselkedni mindaddig, míg a Nő az édesanyjával ezt a problémát meg nem oldotta. Ha nem szereted, és nem tiszteled saját magadat, a környezeted, többek közt a Férfiak is ezt fogják visszaigazolni neked. Nem fognak tisztelni.

Nem tisztelnek a Férfiak, ha te nem tiszteled őket. Rengeteg Nőben működik tudatalatt férfigyűlölet. Mondhatod most azt, hogy te nem ilyen vagy, de ez az állítás már millió alkalommal megdőlni látszott egy-egy családállításon. Hiába viselkedsz cukorborsóként, ha tudatalatt nem vagy kibékülve a Férfival, azt az ő tudatalattija „veszi”. Két ember tudatalattija mint két fogaskerék, úgy kapcsolódik össze. Semmit nem tudunk eltitkolni a másik elől, mert tudatalatt a másik minden rezdülésünket érzi, és reagál is erre, sokszor szintén tudattalanul.


Azt is mondhatod, hogy a Férfiak viselkednek gyalázatosan. Pedig igazából csak a másik tudatalattija reagál rád. Ne felejtsük el, hogy minden belőlünk indul ki. Ha mi változunk, változik a környezetünk is. Ha én változok, változik a másik is. Mert a másik csak rám reagál. Nem csak arra, amit mutatok, ahogyan viselkedek, hanem a tudatalatti mintáimra, blokkjaimra is. Egy párkapcsolat a legjobb tükör, hogy meglássuk benne a bennünk működő, minket irányító mintákat. Ha nincs párkapcsolatunk, természetesen az is tükröz valamit. Például azt, hogy nem akarunk elköteleződni, hogy félünk egy másik embert beengedni az intimzónánkba, az életünkbe, hogy féltjük a szabadságunkat, vagy egyszerűen félünk szeretni valakit, mert működtetünk egy hitrendszert, miszerint – „aki szeret – vagy akit szeretek az bántani fog”.

Mielőtt elkezdenénk a másikra mutogatni, előtte nézzünk szét kicsit a saját házunk tájékán. Amíg Férfiellenes, degradáló írások jelennek meg Nőktől, addig bizony ne várjunk tiszteletet a Férfiaktól sem. Inkább nézzük meg, miért vannak bennünk ezek az érzések. Lehet, hogy nem is a saját érzéseink, hanem az édesanyánk, nagymamánk, vagy valamelyik ősünk érzései. Ha ezeket tisztázzuk, már lehetőségünk lesz a saját mintáink szerint működni, és megkapni azt a szeretet, figyelmet és tiszteletet, amire vágyunk.

Persze a Férfiak is működtetnek hasonló mintákat. Hasonlóképpen, azt a Férfit, aki nem tiszteli az édesapját, nem fogják tisztelni a Nők. Mindkét esetben a szülővel való kapcsolat helyreállítása, és a tudatalatti mintáink oldása a megoldás.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4898 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x