Év eleji nagytakarítás az életedben?
Címlap / Psziché / Év eleji nagytakarítás az életedben?

Év eleji nagytakarítás az életedben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-07

Új év, új élet. Jó, de hogyan? Lehet, hogy gondoltál is már rá, de hogy csináld? Oké, hogy megújulás, de hogy lehet valóban, úgy igazán tiszta lappal újrakezdeni?  

Lehet új munkahelyet keresni, belevágni egy új párkapcsolatba, vagy akár külföldre költözve új életet kezdeni, de miért van, hogy sok esetben hiába vág bele az ember, olyan, mintha ugyanaz történne újra, csak pepitában? Mondjuk a jobb a fizetés, de a főnök itt is lábtörlőnek használ. Vagy minden jól megy az új kapcsolatban, aztán a semmiből egyszer csak lelép a másik, az előző pasikhoz nagyon hasonlóan. Vagy szereted az új országot, ahova költöztél, de igazán neked való állást most sem sikerül találnod. Mi van az ismétlődő minták mögött, és hogyan lehet kilépni ebből a körből - sőt, nemcsak kilépni, de szintet lépni! Hogyan lehet 2019 végre TÉNYLEG más és jobb?
 
 
Amikor a problémák fogása leesik rólad

Az energetikai tisztítás azért zseniális, mert a megrekedtséget okozó energiablokkot fel tudja oldani, és ezeknek a problémáknak egészen a gyökeréig képes lenyúlni. Az Anamé Program ebben a leghatékonyabb segítség lehet, annál is inkább, mert náluk ennél még sokkal több történik. Ez a módszer a tisztítás mellett a rezgésszinted is megemeli, aminek hatására egyszerűen leesik rólad minden, ami egy alacsonyabb energiaszinthez tartozik. Egyszerűen föléjük emelkedsz, és csak az marad meg, ami valóban előre visz. Így többé már nem tapad meg az, ami addig úgy megkeserítette az életed. Így lesz a változás ténylegesen sorsfordító. Ugye, milyen egyszerű?

Ha turbóra kapcsolnál, lehet, hogy éppen ezt keresed!

Azok számára, akik turbó fokozaton szeretnének rendet rakni az életükben, az Anamé Program 7x7 néven összeállított egy olyan 7 hétig tartó programot, ami sorban végigmegy a testben levő minden energiaközponton, és így az élet összes területén nagytakarítást végez. Úgy képzeld el, mint egy egész életedre kiható tisztítókúrát.

A 7 során rengeteg régi cuccot ki lehet pucolni, ami addig a mélyből szinte radioaktív hulladékként sugárzott ki az életedre. Ezt érezheted akár konkrét szerveknél, akár a párkapcsolat, pénz, karrier vagy más életterületen. És időnként bizony jó nagy kupac hordalékról van ám szó, ami az évek és életek során összegyűlt! Ilyenkor kitartó lapátolásra lehet szükség, és amikor az ember meglátja, hogy mi volt ott a mélyben, na az izgalmas lehet, de az ezután következő felszabadító, tiszta és tágas érzés, na meg a más életminőség semmihez sem fogható! Ha ennek hallatán te is érzed magadban a lelkesedést és tetterőt, vágj bele, nagyon érdekes lesz!


De persze az is teljesen rendben van, ha úgy érzed, inkább lassabb tempódban haladnál. Ez a módszer erre is számos lehetőséget kínál. Például ha egyelőre csak ismerkednél a vele és kipróbálnál valami újat az új év lendületében, szuper választás lehet a 21 napos kihívásuk vagy bemutató órájuk, amik egyébként teljesen ingyenesek. Ne felejtsd, te ülsz az életed kormányánál, és bármikor változtathatsz irányt! Használd ki az új év lendületét és hajrá! Menni fog!

Az Anamé Program weboldala: www.anameprogram.com
Anamé Program Youtube-csatorna

Anamé önéletrajzi könyve, a Karmakiller, valamint a módszerről szóló Csakra program című könyv megvásárolható az Anamé Központokban, illetve megrendelhető a weboldalon. 

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1664 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x