Hogyan váltsuk valóra az álmainkat?
Címlap / Psziché / Hogyan váltsuk valóra az álmainkat?

Lukács Tünde

Hogyan váltsuk valóra az álmainkat?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Az álmok fontosak. Amiről álmodozol, az a lelked valódi vágya. Tudd azt is, hogy amit meg tudsz álmodni, el tudsz gondolni, azt meg is tudod valósítani.  

Bőségteremtő nap: 2019. március 9., Három Lótusz Jóga és Masszázsműhely – érdekel, mi ez? Részletek cikk végén!Persze az álmok megvalósítása nem mindig ennyire egyszerű. Van, hogy hiába próbálod megteremteni az áhított dolgot, folyton akadályokba ütközöl. Sokszor hallom, hogy már majdnem sikerült, és az utolsó pillanatban összedőlt minden, ami addig felépült. Ne add fel a reményt, mert az álmaid elérhetőek. Mielőtt lemondanál az álmaidról, kérlek, gondolkodj el egy kicsit.

Létezik egy tudatos elménk, és létezik egy tudatalatti. A tudatos az egésznek az 5 százaléka, a tudatalatti a maradék 95 százalék.
Ebben a 95 százalékban vannak azok a minták, hitrendszerek, amelyeket átvettünk másoktól. Leginkább a szülőktől, nagyszülőktől, hiszen gyermekkorunkban tőlük tanultuk a legtöbbet, az ő viselkedésük, életük alapján tanultuk meg látni a világot, az életet.

Gondolj csak bele! Aki egy olyan családba születik, ahol a szülők, nagyszülők, talán még a dédszülők is szegények voltak, annak az embernek nincs mintája a bőségre. Nem tudja, milyen érzés bőségben élni, mert soha nem élt abban, sem ő, sem a felmenői. Tudat alatt el sem hiszi, hogy neki ez sikerülhet. Ennek az embernek szegénységtudata lesz, vagyis a tudatalattijában olyan programok futnak, amelyek megakadályozzák abban, hogy bőséget teremtsen maga körül.

A leggyakoribb ilyen programok, hitrendszerek a pénzzel kapcsolatosak. Elég annyi, ha a gyermek a szülőtől azt hallja mindig, hogy sok pénzt becsületes úton nem lehet keresni, vagy azt, hogy aki gazdag, az nem lehet jó ember. Ettől kezdve a gyermek felnőve ezeket a programokat működteti, és soha nem fog elég pénzt keresni, mert a tudatalatti program szerint, akkor rossz ember lesz, és azt fogják mondani róla, hogy a pénz nem becsületes úton került hozzá.

Ha a családban mindenki nélkülözött, akkor a gyermek sem engedi meg magának a bőséget, mert tudatalatt úgy érzi, akkor már nem fog a családhoz tartozni, nem fogják elfogadni. Ha a családban nagyobb vagyonvesztés fordult elő, az szintén lehet oka az állandó veszteségeknek.

Több olyan segítséget kérő fordult már meg a családállításokon, akik azt mesélték el, hogy felépítettek egy sikeres vállalkozást, aztán történt valami, ami miatt a vállalkozás tönkrement. Ismét felépített egy sikeresen elinduló vállalkozást, és egy idő múlva az is csődbe ment. Gyakran ez meghatározható időközönként történik, például 5 évente.

Amikor megvizsgáltuk a családi rendszert, mindig kiderült, hogy volt valaki, aki elveszítette a vagyonát, elvették tőle, szerencsejátékon játszotta el, csődbe ment a vállalkozása stb. A kliens pedig ezt a tudatalatti mintát követi, hiszen a pénzhez a veszteség élménye kapcsolódik.

Természetesen nagyon sok más oka is lehet annak, hogy nem érjük el az álmainkat. Lehet akár önbizalomhiány, mert gyermekkorunkban mindig azt hallottuk, hogy nem vagyunk elég jók, nem fogjuk vinni semmire. Felnőve pedig próbálunk ennek az elvárásnak tudatalatt megfelelni.

Nem csak a pénzzel kapcsolatban lehetnek gátló hitrendszereink, hanem a párkapcsolattal, tanulással, sikerrel, egészséggel kapcsolatban is.

Ha úgy érzed, érintett vagy a témában, kérj személyre szabott segítséget!

2019. március 9-én 11 órától Bőségteremtő napot tartunk a Három Lótusz Jóga és Masszázsműhelyben (Budapest, XIX ker. Fő utca 99.),  ahol ezeket a tudatalatti programokat tárjuk fel, és megtanuljuk azt, hogy hogyan férjünk hozzá a saját teremtőerőnkhöz.

A Teremtő napon vendégünk lesz Pellicano Judit, Coach, Points of You™ Trainer, akinek segítségével játékosan, még jobban ráláthatunk a párkapcsolatban, bőségteremtésben jelenlévő blokkokra. 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2076 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x