Angyalsúgta vers a szeretetről - Havasi Patríciától
Címlap / Psziché / Angyalsúgta vers a szeretetről - Havasi Patríciától

Angyalsúgta vers a szeretetről - Havasi Patríciától

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Amikor a bal félteke dolgozik, tudomány jön ki rajta. Ha a jobb, akkor a lélek vetül ki és szeretetet ragyog. Asztrlógusunk most jobb féltekéből írt nektek - vigyázat, megható!  

 A legtöbb cikkemet HarmoNet portálra bal agyféltekemből írtam

Mikor azon agyaltam, hogy az érzelmeimmel, érzéseimmel kapcsolatos első bejegyzésemet megírjam a feltétel nélküli szeretet kapcsán egy ideig nem sikerült, mert hát agyból nem jön ilyenre a megoldás… Még a kreatív jobb agyéltekemből sem, pedig elég művészi vénával rendelkezem…Önismereti munkám során tanultam meg azt, hogy ha minőségibb életet szeretnék élni és igaz, valódi kapcsolódásokat szeretnék megélni, akkor bizony le kell jönni a fejemből a szívemig. Hallgatnom kell többet a szívemre, megérzésekre, figyelnem a testem jelzéseire. Nem mondom, hogy mindig sikerül de már sokkal nyitottabb vagyok és máshogy kapcsolódom már a szívemhez, ezáltal a világhoz is, és így verset írni is sokkal könnyebb a szeretetről. Hála olyan találkozásnak is, ami átformálta minden elképzelésemet és megértettette velem, hogy az igaz szeretet nem birtokló, hanem megengedő és elengedő.
Megértettette velem azt is, hogy a szívből jövő szeretet sosem feltételhez kötött, ez más, mint amikor a fejemben vagyok, mert ott nem a szív diktál, hanem az elvárásoktól hemzsegő egó. Itt nincsenek elvárások, mert úgy szeretem, ahogy van, vagyis szeretem, mert létezik.
Tiszta szívből szeretni számomra egyenlő a mély érzéssel is, ami egyfajta melegséget is hoz. 
 
A tiszta szeretet elfogad és tisztel. Nem ítélkezik és nem támaszt elvárást. Nem azért ad, mert viszonzást vár, csak önzetlenül ad. A szív nem a tökéleteset keresi, mert tudja, hogy tökéletes nem létezik és nem akarja a másikat megváltoztatni. Élni hagy. Hagy elmenni, de ha úgy adódik, visszavár. 
Szívből szeretni lehet hogy kockázatosabb, mint egóból, de megéri, még akkor is, ha néha fáj, mert az élet benn a szívünkben történik, és hiába imádok utazni, erre is rá kellett jöjjek, hogy elutazhatok bárhova is, sosem fogok ettől szebb helyet találni a Földön.
 
 

És szívből született ez a „versem” is:

„Hogy milyen lenne a világ, ha szeretet uralná?
S válnánk ezáltal százszor boldogabbá?
Ha megértenénk egymás nyűgjét, baját,
Tán fel tudnánk venni más ember ritmusát,
És megírnánk együtt a szeretet himnuszát...” 
Havasi Patrícia
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 740 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x