Ki az igazi? Mi az igazság?
Címlap / Psziché / Ki az igazi? Mi az igazság?

Ki az igazi? Mi az igazság?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

Most nehogy azt hidd, hogy megmondom. Mindössze "csak" hívlak, gyere velem az életembe, és hallgasd meg, hány és milyen "igazijaim" voltak nekem. Hátha közben kialakul benned egy kép, kire is, mire is vágysz és vársz.  

Most nehogy azt hidd, hogy megmondom.
Mindössze „csak” hívlak, gyere velem az életembe, és hallgasd meg, hány és milyen „igazijaim” voltak nekem. Hátha közben kialakul benned egy kép, kire is, mire is vágysz és vársz.

Az első igazi a gimiben jött elém. Az első előtti féligaziakat, úgymint ovis szerelem, általános iskolai vonzalom, nem számítom, mert abban még gyermek voltam, de a gimnáziumban már nőként éltem meg a szerelmet. Laci ugyanannyi idős volt, mint én. Mindketten 15 évesek voltunk, amikor megismertük egymást. Egy osztályba jártunk. Aztán együtt jártunk.

Ha nyomába akarok eredni annak, hogy milyen típusú fiúkba voltam szerelmes, kiknél éreztem azt, hogy ők az igaziak, akkor óhatatlanul is fel kell tennem magamnak a kérdést: Mi vonzott bennük engem? Most először mondjuk Laciban, hiszen ő volt az első.


Sokszor mondják, több helyen olvastam is, hogy ez alapvetően meghatározza az egész további szerelmi életünket. Mármint az, hogy ki és milyen volt az ELSŐ.

Mi volt hát a különbség közte és a többi fiú között, hogy rá azt mondtam, szerelmes vagyok belé, a többiekre meg maximum azt, hogy jó fejek, tetszenek, kedvesek, meg hasonlók?

Laci külsőleg egy nagyon érett férfi képét mutatta. Kifejezetten markáns férfi arc, sűrű fekete haj és szemöldök, kissé beljebb ülő sötét szempár, keskeny száj, filmszínészi szépség. Talán leginkább Anthony Perkinsre emlékeztett. Tehát nem az a halovány, szőke, gyenge vagy gyengéd romantikus hős, hanem a kifejezetten égő és furcsa, rejtélyes tekintetű, ámde magnetikusan vonzó energiájú férfi. Azt is mondhatnám, megfordítva a szavakat, hogy a férfasan vonzó energiájú mágnesre hasonlított.

És ez nem hülyeség, mert a csajok úgy tapadtak rá, mint egy mágnesre. Tehát a férfi, akibe én szerelmes vagyok, nem csak nekem tetszik, hanem általános rajongást élvez, amellyel él is.

Udvarol minden lánynak, és hamar elhiteti bárkivel, hogy oda van érte, amig az rá nem jön, hogy mindenkivel ezt csinálja. Jellemhiba, gyengeség, jellemtelenség, szemétség, avagy egyszerűen ő ilyen, ilyenek kell elfogadni. Hogy miért teszi, nem tudni. Én mindenesetre kiválasztott szerepkörben voltam, mert alapvetően velem járt egy idő után. Áldott és egyben átkozott helyzet. Amikor együtt voltunk, az jó volt nagyon. Amikor nem voltunk együtt, akkor mart és széttépázott a féltékenység. Láttam, ahogy hazakíséri a barátnőimet. Érzékeltem, ahogy más lányokkal koketál. Megtapasztaltam, hogy a moziba késve jön, mert sétált a volt szerelmével. Láthattam, ahogy a csajszik rámásznak a szünetekben, és ahogy ezt ő élvezi. Mindenkitől kunyizik tízórait, de nem is kell nagyon kunyerálnia, mert a lányok önként és dalolva ajánlják fel az övéiket. Mintha magukat dobnák elé.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 1420 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x