A forró napok igazi szomjoltója veszélyeket rejt
Címlap / Psziché / A forró napok igazi szomjoltója veszélyeket rejt

A forró napok igazi szomjoltója veszélyeket rejt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-07

A jeges teában több cukor van, mint tea A forró napok egyik legideálisabb szomjoltójának számít a jeges tea, de aki azt hiszi, hogy az Ice Tea egészségesebb, mint egy limonádé, vagy egy pohár kóla, az téved.  

 

1904-ben St. Luis-ban egy fiatal fiú indiai- és ceyloni teákat árult a világkiállításon. Egyetlen látogató sem akart a nagy melegben teát inni. A találékony fiú, akit egyébként Blechyndennek hívtak, ezért jégkockákat rakott a poharakba és így született meg a jeges tea.

Azóta persze a jeges tea gyártásának is külön ipara lett és ma már mindenféle ízesítésű teát ihatunk a nagy melegben is. Ha azonban megvizsgáljuk az összetevőket, kiderül, hogy nem a legegészségesebb italt fogyasztjuk. Az összetevőket végignézve megállapíthatjuk ugyanis, hogy főleg víz, cukor és rengeteg mesterséges anyag van benne.

Többnyire a tea csak szárított és újra feloldott formában van az italban jelen. A koffein és a teobromin is tipikus alapanyagai a teának, és erősen élénkítő hatásúak. Citromsavak adják a tea savanykás ízét, de a savasság fokozására még úgynevezett savregulátorokat is raknak bele, ami többnyire az E331 jelű élelmiszeradalék.


 
 
[ 667 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x