Szívek királynője (2)
hirdetés
Címlap / Psziché / Szívek királynője (2)

Szívek királynője (2)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

A harminchat éves elvált hercegnő halálát követő napokban az exférj, Károly walesi herceg napokig sírt fiaival együtt a régi kedves - azóta feleség, Camilla - megértő, védelmező karjaiban. Bizonyára szerette Dianát, csak másképpen, mint ahogyan annak szüksége lett volna rá.  

A harminchat éves elvált hercegnő halálát követő napokban az exférj, Károly walesi herceg napokig sírt fiaival együtt a régi kedves – azóta feleség, Camilla – megértő, védelmező karjaiban. Bizonyára szerette Dianát, csak másképpen, mint ahogyan annak szüksége lett volna rá.

Diana hercegnő gyermekkora

Diana hercegnői magányosságát kevesen érthetik meg, legfeljebb, közelebb kerülhetünk hozzá, ha gyermekkorát megismerjük. Veszekedést, haragot, hisztériát a szülői házból hozunk magunkkal. Akinek már a szülei is elváltak, könnyebben el tudja képzelni az életét a házastársa nélkül. Ha a szülők nyilvánosan bántották egymást, kevésbé tart a gyermek kiadni házastársának titkait másoknak. Olyanokkal barátkozik, akik maguk is képesek haragot tartani, a múlt problémáit a jelenbe vetíteni.

Akinek a szülei megbocsátottak másoknak, nem haragudtak egy napnál tovább, azok készek a másik embernek is a jó tulajdonságait keresni, megbékélni még azzal is, akivel esetleg tettlegességre került sor. (Az én szüleim indulatosak voltak, de sosem tértek nyugovóra haraggal, bosszúval a szívükben, sőt a megbántottakért imádkoztak, s ezt várták el tőlünk is.)

Diana édesanyja négy gyermeke születése után költözött el egy férfivel. Nem kárhoztatjuk, nem hibáztatjuk, de biztos, hogy a gyermekek életére ez döntő hatással volt.

1961. július 1-én Frances és Johnnie Spencernek kislánya született. Két lányuk után fiút vártak, nem készültek a kislány elnevezésével, végül is a Diana nevet adták neki. Nem tudhatták még, hogy Diana Spencer egyszer világhíres név lesz.

Igen régi nemes angol család volt a Spencereké. II. Károly és II. Jakab idejére vezetik vissza családfájukat, amikor is a gazdag farmerek a király segítő támaszává és barátjává váltak.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1370 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x