Tavaszi újjászületés
Címlap / Psziché / Tavaszi újjászületés

Tavaszi újjászületés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Úgy terveztem, hogy ezen a hétvégén tartok egy 2 napos lé-böjtöt, s ezzel elindítok egy tavaszi tisztulási-méregtelenítési folyamatot. De hát ember tervez…  

Úgy terveztem, hogy ezen a hétvégén tartok egy 2 napos lé-böjtöt, s ezzel elindítok egy tavaszi tisztulási-méregtelenítési folyamatot. De hát ember tervez…

Reggelre kelve egyre sűrűsödőbb hó borította be a házunk előtt lévő parkot. A fehér csapadék csak hullott, hullott, esett és szitált, szakadt és meg nem állt. A kutyám már nagyon várta, hogy levigyem, de én csak lassan tértem magamhoz. Még sírástól bedagadt szemekkel zuhanyoztam, abban a reményben, hogy a jó meleg víz, majd kimossa és elmossa a könnyeim áradatát, és csillogóvá varázsolja megint szomorú szemeimet. A tagjaimban éreztem a fájdalmat és a feszültséget, a tegnapi balhé maradvány tüneteiként.

Mert megint balhéztunk a lányommal. Nem öröm, nem dicsőség, nem vagyok büszke rá, és szokás szerint azt sem értem, hogy juthatunk ide minden alkalommal, amikor egy vita elkezdődik. Kb. kétnaponta voltak ilyen veszekedéseink, mint ez a tegnapi volt. De egy idő óta úgy tűnt., hogy ritkulnak az őrületek, és csak kábé kéthetente veszítjük el a józan eszünket.

Hát most sikerült megint belemenni, belezuhanni az egó provokációjába, és mint mindig, pontosan akkor, amikor minden rendben volt, amikor éppen el akartam kezdeni a méregtelenítő kúrámat. Úgy látszik, nem volt bennem még elég méreg, ezért kellett egy napon át gyűjtögetnem még magamba, hogy aztán megszabadulhassak tőle.

De hogyan? Örök körök. Ez az érzés hat át valahányszor újra kezdjük a pár mondatos egyet nem értésből a vitát, majd a veszekedést, aztán a kiabálást, a csapkodást, a fenyegetéseket, a szakításokra emlékezetező őrületeket, a másik ember mindennek való lehordását, pocskondiázását, bántását, támadását. De miért van ez így?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 1439 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x