Megúsztam Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Címlap / Psziché / Megúsztam

Megúsztam

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egyik este látom a házi üzenő falon, hogy egy régebbi ismerősöm, kliensem, majdnem munkatársam, kicsit barátom keresett telefonon, és visszahívást kér, ha lehet. Este volt már, nem hívtam fel. Másnap - szokásomhoz híven - rengeteg munkám volt a munkahelyemen és otthon is, hát halasztottam és halogattam a telefonhívást  

Egyik este látom a házi üzenő falon, hogy egy régebbi ismerősöm, kliensem, majdnem munkatársam, kicsit barátom keresett telefonon, és visszahívást kér, ha lehet.

Este volt már, nem hívtam fel. Másnap – szokásomhoz híven – rengeteg munkám volt a munkahelyemen és otthon is, hát halasztottam és halogattam a telefonhívást.
- Biztosan valami tuti bulira szeretne beszervezni vagy van valami munka, ami nekem is jól jönne szerinte, avagy megint elmondja, hogy ő is folyamatosan munkát, állást keres, és hogy nem tudok-e neki valamit segíteni ebben. Tudtam, hogy nem tudok, és hogy én sem akarok semmit, ezért ezt jól megbeszéltem magamban magammal, és még egy napig nem hívtam vissza.

Pedig ez nem szokásom. Egy angliai csoporton tanultam jó pár évvel ezelőtt, hogy az a tisztességes, ha az ember azonnal megválaszolja minden levelét és üzenetét; a nincs sok ideje, akkor azzal, hogy leokézza és jelzi, hogy érdemben majd később válaszol, ha viszont van ideje, akkor normálisan és teljesen a végére jár a feléje jövő üzenetnek. A lelkiismeretem végül is nem hagyott nyugodni, és ezért a negyedik napon végre telefont ragadtam, és felhívtam az otthoni számán. zenetrögzítő vette fel, amin azt mondta ő, hogy hívjuk inkább a mobil telefonján, mert mostanában ezt az otthonit keveset hallgathatja csak le. Furcsa volt, mert hát otthon lakik és van rögzítője, akkor meg miért is nem? De rendben, kérésére felhívtam a mobilján.

Köszönésem után ő következett. Hangja szokatlanul mély és nyugodt volt, az egyébként kissé felpörgött, s ezért 3 mondatonként dadogásszerű mondatkezdetei sehol sem voltak. Tisztán és lassan beszélt.
- Az intenzív osztályon vagyok. Három nővér vigyáz rám. Tisztára, mint egy Csehov darabban.

- Hol vagy? Melyik kórházban? Mi történt? - , kérdeztem én teljesen elhűlve, és örültem, hogy ő még nem hűlt ki szintén teljesen.

Megmondta a kórház nevét, helyét, az ágya és az agya számát, és hívott, hogy ha lehet, látogassam meg. Természetesen másnap már ott voltam. Járóképes volt, így hát kiültünk a társalgóba. Hideg almalevest és három napig még eltartható székelykáposztát vittem neki, ahogy az illik, aztán nagy szemekkel, kérdően tekintettem rá, mire ő mesélni kezdett.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 1673 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x