Búcsú a meselovastól - Vass György Boldizsár halálára
Címlap / Psziché / Búcsú a meselovastól - Vass György Boldizsár halálára

Búcsú a meselovastól - Vass György Boldizsár halálára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

Az utóbbi fél évben másodszorra veszünk búcsút valakitől, akit szeretünk. Biegelbauer Pali halála után a HarmoNet szinte "kegyhely" lett az Interneten. Aztán jött a hír, hogy egy újabb nagyszerű férfinek szóltak át erre a világra: - Ugyan gyere már át! , s ő engedett a hívásnak. 

Az utóbbi fél évben másodszorra veszünk búcsút valakitől, akit szeretünk. Biegelbauer Pali halála után a HarmoNet szinte "kegyhely" lett az Interneten. Aztán jött a hír, hogy egy újabb nagyszerű férfinek szóltak át erre a világra: - Ugyan gyere már át! , s ő engedett a hívásnak. Combjai közé kapta a meséből megszabadított táltos paripáját, és illa berek, nádak, erek, eliramodott arra a világra, amiről itt, a Földön minden ember elgondolkodik. Vissza is alig tekintett a családjára, három apró gyermekére, feleségére. Vass György Boldizsár, életkedvelő vegetáriánus, állatbarát, emberbarát jóbarát most odaátról üdvözöl minket. Halála sokunkat megrázott.

Lovagoltak a családdal. A ló levetette hátáról Boldizsárt és ő beverte a fejét. Néhány nap az intenzív osztályon. Nem tért magához többé, csak a hírek jöttek. Labant Csabi, Komoróczky Dóri, Haas Gyuri, kérdések, bizonytalanság, híradások: igen, valóban, leesett, meghalt, és az, hogy FÁJ!

Augusztus 24-25-26-án nemzetközi vegetáriánus találkozót készültünk szervezni, a program lelke Boldizsár volt. Felesége, Orsi, ragaszkodik hozzá, hogy tartsuk meg a rendezvényt, mert ez nagyon fontos dolog. Most azonban elkelnének a segítő, lelkes kezek, tanácsok, programok, felajánlások. Nem pénzre gondolunk, inkább arra, hogy információs sátorba, szórólapot osztogatónak (tovább mailezőnek), vagy bármilyen más módon a munkában résztvevőnek jelentkezhetnek a HarmoNet olvasók, akik segítőkészek.

Boldizsár a magyar vegetáriánusok egyik összefogója, a pránából táplálkozással kísérletező ember, három gyerekes apuka és szerető férj most átlovagolt a túloldalra. Emlékét megtartja majd a szívünk.

A HarmoNet olvasói a 2000. évben a mikulás ünnepségen találkozhattak Boldizsárral, amit a Vegetáriánus klubbal közösen szerveztünk.

"Édes barátaim, olyan ez éppen,
mint az az ember ottan a mesében.
Az élet egyszer csak őrája gondolt,
mi meg mesélni kezdtünk róla: "Hol volt..."
majd rázuhant a mázsás, szörnyű mennybolt,
s mi ezt meséljük róla sírva: "Nem volt ..."
(Kosztolányi)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5814 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x