Lelkes Miklós: Emberi Jogok
Címlap / Psziché / Lelkes Miklós: Emberi Jogok

Lelkes Miklós: Emberi Jogok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-19

- Azok a barnabőrű halottak a tévében? Mi rajtuk a néznivaló? Pont rájuk esett a bomba, így, persze, meghaltak. Punktum. Ez fizikai törvény. Ha nem tetszik, panaszkodjon a Fizikai Ügyek Nemzetközi Sóhivatala Hamisbíróságánál! 


Rendezvénynaptár
- Azok a barnabőrű halottak a tévében? Mi rajtuk a néznivaló? Pont rájuk esett a bomba, így, persze, meghaltak. Punktum. Ez fizikai törvény. Ha nem tetszik, panaszkodjon a Fizikai Ügyek Nemzetközi Sóhivatala Hamisbíróságánál!

- Nem látja itt az Emberi Jogokat, sőt, Embertelenségi Jogokról beszél?! Nos, Mélyóceáni Mellébeszélőhivatalunk Elnöke világosan megmondta: az embertelenségnek is vannak szokásjogai. Amikor az előember leszállt a fáról, hogy utóembertelenebbé legyen, letört egy ágat, és mindjárt ág-pressziót gyakorolt bizonyos kemény koponyákra. Görög, latin, perzsa, ánglius, francuziánius, hollandánus, majd germánius szavak gyökerein át az ág-presszióból lett az agresszió. Ez azonban, a jelen esetre nézve, a mi szabad fordításunkban, extraterritoriálisan jogos megelőzőönvédelem! Aki ezt nem...

- Igen, igen, MI az Emberi Jogokat deklaráltuk! Mi deklarálunk, bedarálunk. Aki nem érti meg még azt az egyszerű közmondást sem, hogy "Tiéd olaj - enyém, ha nem, enyém bomba - tiéd", az magára vessen. Ha nem vet magára, mi majd vetünk rá, vagy bedaráljuk!

- Azok a fekete afrókai fickók a híradóban, gépfegyverekkel? Azok is elismerik az Emberi Jogokat, deklarálták is, különösen a kisebbségi jogokat szeretik, annyira szeretik, hogy nem törzsbeli kisebbségeiket egyre kisebbítik. Igaz, gépfegyverrel kisebbítik, node a cél szentesíti az eszközt. Persze, van úgy, hogy az eszköz szentesíti a célt... Mi nem foglalkozunk éppen velük, mivel földjükön se olaj, se értékes érc, stratégiailag fontos területük sincsen...Ahol nincs, ott ne keres! Mi ugyan olykor még azon is keresünk, mert néha a nincset is lehet profithasznosítani.

- Mit csinál az ENSZ? Hát mit csinálna?! Deklarál, féllábra áll, félrenéz, amíg a világ hullázik, nullázik. Azt csinálja, amit mi mondunk neki. Ha nem csinálja, akkor rászólunk, határozott cowboyhangon: MENSZ! - és megy, de, ha nem megy, azzal sem jut sehová. Megy, nem megy, egyremegy.

- Igen, a Békéhez való jog is emberi jog! Egyes utópista-intimpista filozófusok szerint a Békéhez való joghoz a Békét is meg kellene teremteni. Ezeknek a filozófusoknak annyi minden kellene, még a búr a búrkalappal is! Fegyvergyárosaink talán haljanak éhen?! No meg, Önök is deklarálták a Munkához való jogot, ez talán azt jelenti, hogy a joghoz munkát is kell adni?! Ugye, nem? Vagy, ha adnak is, jól tudom, az sokszor csak afféle rabszolgamunka, cégünknél, vagy ferdeszemű barátaink cégénél, miközben a rabszolgamunka tilalmát Önök is deklarálták.

- A hadifoglyokkal?! Na ne mondja! Még hogy mi megsértettük a "genfi jogot"?! Azt sem tudja hol van az a Genf, még kevésbé, hogy azok a jogok a mellette levő tó mélyén. Igen, onnan halásszuk-halásztatjuk elő, ha jónak látjuk, de most rossznak látjuk erre, a mi esetünkre. Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek. Régi, bölcs mondás! Ha mi megperdítjük lézeres karikásostorunkat, akkor az a marhacsorda...

- Ejnye, Hungarian Miszter! Ön teljesen elszakadt Élettől, Világtól, Valóságtól.

Persze, Éljen a Humanitás, - de úgy éljen, ahogy MI parancsoljuk itt, ezen a Világcsendőrfőparancsnokságon!
Lelkes Miklós cikkeiről beszégessünk
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 893 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x