Lelkes Miklós: Hőguta ellen - honfitársainknak
Címlap / Psziché / Lelkes Miklós: Hőguta ellen - honfitársainknak

Lelkes Miklós: Hőguta ellen - honfitársainknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-28

Még tart a döglesztő nagy meleg, ezért néhány tanáccsal szeretném ellátni e hon férfiait, leányait, asszonyait: miként védekezhetnének /mármint hőártalmak ellen, bár, erről jut eszembe, egyéb bajok ellen is védekezhetnének, no de úgysem fognak, sőt, még hőguta ellen sem, de azért én teszem a magamét, mert szeretek másokat kioktatni/. Ime néhány tanács! 

Még tart a döglesztő nagy meleg, ezért néhány tanáccsal szeretném ellátni e hon férfiait, leányait, asszonyait: miként védekezhetnének /mármint hőártalmak ellen, bár, erről jut eszembe, egyéb bajok ellen is védekezhetnének, no de úgysem fognak, sőt, még hőguta ellen sem, de azért én teszem a magamét, mert szeretek másokat kioktatni/. Ime néhány tanács!

1. Akármilyen meleg van, gondoljunk a télre, fagyra, havas tájképekre, őzikékkel. A hideg gondolata hűsíti az agyat, az viszont parancsot ad, az idegsejteken keresztül, az egész szervezetnek: fázz! Fázás ugyan 35 Celziusz fokos melegben nem valószínű, de így a hőguta esetleg elkerülhető. Nem szabad viszont a várható ezévi téli fűtés-, gáz-, valamint villanyszámlára gondolni, mert az - igaz, hőguta helyett - közönséges gutaütéshez vezethet.

2. Ilyenkor legjobb gyönyörű leányok /asszonyok/ közelében tartózkodni, akármilyen tartózkodóak is velünk szemben e leányszépségek /asszonyságok/, ugyanis nekik sokan csapják a szelet, így mi is részesülhetünk a hűsítő légáramlat jótékony hatásából. Megjegyzés: férjek erre ne vállalkozzanak, mert megjelenő nejük esetleg vihart kavarhat, ami nemkívánatos.

3. Akinek van elég pénze, utazzon el Grönlandra, a fagy és hó hazájába, és mutassa ott be, hogy talpraesett magyar jég hátán is megél!

4. Akinek nincs elég pénze, de kalandvágya igen, az szintén elutazhat Grönlandra, de előbb gyakorolja be a potyautazást a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. járatain. Ha a zéerté /zárt részvénytársaság/ ezért pár napra hűvösre téteti, bezáratja a Hungarian police közreműködésével, az, ilyen forró napokon, extra haszon.

5. Követelni kell újabb hideg zuhanyt - a kormánytól! Hűtse le a reményeket egy újabb ajándékcsomaggal!

6. Leégés ellen is védekezni kell. Legjobb, ha ellessük néhány, minden hájjal megkent vállalkozótól, hogy honnan szerzik be leégés ellen /sőt, nagy profitszerzéshez!/ a minden hájat, továbbá ők mikor, kiket, miként kennek meg. Nem árt tanulni a tapasztaltabbaktól! Más hasznán /is/ tanul az okos!

7. Gazdag nagytőkés honfitársaink /lám, én rájuk is gondolok, már ilyen szociálisnak születtem!/, amennyiben hatalmas úszómedencéjük vizébe lógatott lábbal, jeges koktéllal a kezükben, valamint az odarendelt három strucctoll-legyezős szobalány légmozgató tevékenysége ellenére még mindig úgy érzik: melegük van, azon is lehet - némileg - segíteni. Gondoljanak arra: szegény embert /persze, majd télen!/ megveszi az isten hidege, ezzel szemben őket nem veszi meg senki, - viszont ők ki mindenkit meg nem vettek már odafent! Ha azonban fentebb említett nagypénzes honfitársunk a szíve táján érez meleget, akkor azonnal telefonálni kell a mentőkért.

8. Használjuk ki az árnyékokat, ott kevesebb a celziusz! Az utóbbi másfél évtizedben, szerencsére, annyi mindenre, mindenkire árnyék vetődött, így - e téren - javult a helyzet. Ám ennek ellenére sürgessük ne egy, de legalább két árnyékkormány felállítását!

9. Azon honfitársainkat, akik a rosszléti hőséget összetévesztik a jóléti bőséggel, szállítassuk el a mentővel. Igaz, rajtuk nem lehet már segíteni, de legalább hadd utazzanak egyet ingyen, amíg be nem vezetik a mentésdíjat.

10. Ugorjunk be tóba, folyóba, de szigorúan csak fürdésre kijelölt helyeken. Aki nem tud úszni, annak viszont ez nem tanácsos, kivéve, ha megfulladással akar hőguta ellen védekezni, utóbbi egyébként e kóros állapot ellen százszázalékos biztonságot nyújt. Aki tud úszni, annak sem árt tájékozódni, hogy a beugrásra szánt helyen milyen mély a víz, mert a legtöbb koponya sérelmesnek fogja találni túl sekély víznél a kemény medertalajt. Beugrás utáni kiugrásnál is vigyázni kell, mert volt már olyan, a Hungarian történelemben is, hogy utóbbi igen mérsékelten sikerült.

11. Hőérzetünket csökkentheti az is, ha a Hungarian tévé meteorológiai adásainak magas Celziusz fokokról szóló jelentéseit nem hisszük el. A tévés adások szereplői nap mint nap bepalimadaraznak bennünket ezzel-azzal, - miért ne csaphatnánk be egyszer mi magunk saját magunkat?

12. Közérzeti klimaállapotát sok honfitársunk még alábbi módokon is javíthatja: a./ nem megy a napra /olyan rondán csurog fejről az az olvadó vaj!/, b./ nem hozza napvilágra sötét dolgait, c./ ellenlábasainak sötét dolgait napvilágra hozatja, de másokkal, d./ elbocsájtja szeretőjét /feleségét, élettársát/ Ady lehűtő verssorainak kíséretében, például: "Százszor sújtottan dobom, ím, feléd / Feledésemnek gazdag úr-palástját. / Vedd magadra, mert lesz még hidegebb is..".

Egyetértek Adyval, bár én egyelőre nem szorulok agyértágító Nootropil tablettákra, még nem annyira gazdagon úr-palástos feledésem. Ám, igaza van, lesz még hidegebb is. Meg, attól félek, idegebb is! Nem ártana, honfitársaim, kissé edzeni, még ebben a dögmelegben is, erősen megrongálódott kötélidegeinket!
Lelkes Miklós cikkeiről beszégessünk
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1150 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x