Keményít a BKV, égig nőnek a díjak
Címlap / Showbiznisz / Keményít a BKV, égig nőnek a díjak

Keményít a BKV, égig nőnek a díjak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

A BKV megemeli a bliccelésen rajtakapott utasok bűntetését, de a szolgáltatás nívójának emelését még csak nem is tervezik!  

A BKV újra emel!
A jelenlegi 2500 Ft helyett 5000 Ft lehet a pótdíj összege, a jövő hónaptól, ami egy gyermekét egyedül nevelő, minimálbérből élő édesanya esetében az összes bevételük akár 5%-a is lehet, vagyis az átlagember számára rettenetesen magas. Már a jegyárak égbe szökkenése sem volt igazán utasbarát lépés, hiszen a jegyeladó automaták számát, és a jegyváltó helyek számát még mindig nem sikerült megnövelni. Ha valaki éppen egy kevésbé frekventált megállóban döbben rá arra, hogy bizony elfogyott a jegye, gyomorideggel utazhat, vagy gyalogolhat órákig, ugyanis nincs lehetősége arra, hogy legálisan, jeggyel utazzon. Egyszerűen ha akar, sem tud jegyet venni. Egyszerű példa Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja a MOM park, ahol sem a buszok, sem a villamosok megállójában, sem az épületekben nincs lehetőség a jegyvásárlásra, noha a megálló milliós forgalmat bonyolít.

A BKV-t azonban mindez egyáltalán nem érdekli, az utasok kizsákmányolása annál inkább. Az ellenőrzés nívóját sem modernizálással, hanem még több aluliskolázott ellenőr felvételével akarják megoldani. Ők pedig soha nem a tömegesen járó rebellis tömegek, hanem a tényleg egyszer feledékeny szemüveges pedagógusnők agresszív megbírságolásában élik ki kisemberségüket. A feledékeny otthon hagyókra is még jobban rászállnak, hiszen az eddigi 750 Ft helyett 2500 Ft-ra emelnék azt a díjat, amit a bérletet otthon hagyókkal fizettetnének akkor, ha felmutatják érvényes bérletüket.

A fővárosi polgárok élete napról napra nehezedik, sem parkolni, sem közlekedni, sem kerékpározni nem lehet nyugodtan. Kíváncsiak vagyunk, meddig bírja még az ország az egyoldalú elnyomást, és meddig tűrik az emberek a rájuk nehezedő terheket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 965 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x