Kik azok a nagyanyók?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kik azok a nagyanyók?

Kik azok a nagyanyók?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

A Nagyanyók az emberi faj különleges egyedei, akik szeretet-túladagolásban szenvednek. Unokáikra különleges hatással vannak.  


Rendezvénynaptár
A Nagyanyók az emberi faj különleges egyedei, akik szeretet-túladagolásban szenvednek. Az őket megfigyelő, tanulmányozó tudósoknak sikerült rájönniük, hogy a velük különös kapcsolatban lévő Unokák azért keresik a velük való találkozást, mert a Nagyanyók nagyon finom dolgokat tudnak készíteni, ami tudományos nyelven, süteménynek nevezünk. Ez a sütemény (nevezzük így, hogy hűek legyünk a tudományos szaknyelvhez!) különleges összetevőkből épül fel, mint például a Nagyanyók szeretetéből, cukorból,csokiból, és hasonló, a tudomány számára nem teljesen feltérképezett, titokzatos összetevőkből.

A Nagyanyókat a tudósok hosszas tanakodás után az emberi faj (Homo Sapiens) egy különleges osztályába sorolták be, a szeretetteljes ember alfajba, azaz latinul a Homo Sapiens Seretetteliusba.

Az emberi faj számára a Nagyanyók mindig nagyon fontosak lesznek, ezért a tudósok különlegesen védetté nyilvánították őket. Értekezésemet ezennel a nagyanyókról lezárom.

Kérjük az emberi fajt,vigyázzanak a Kedves Nagyanyókra! (Ne csak anyák napján!) 
 
[ 1393 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x