Nicole Kidman megizzadt - de tudta hogy kell eltüntetni a foltot!...
Címlap / Showbiznisz / Nicole Kidman megizzadt - de tudta hogy kell eltüntetni a foltot!

Nicole Kidman megizzadt - de tudta hogy kell eltüntetni a foltot!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-24

A leghatékonyabb praktikák izzadságfolt eltűntetésére - ahogy a menők is csinálják! 


Rendezvénynaptár

Nicole Kidman is kínos pillanatokat élt át, amikor egy díjátadó gálán izzadságfoltos ruhában lépett a vörös szőnyegre. Neki azonban valószínűleg nem okozott fejtörést, miként tüntesse el az izzadság nyomait ruhájából.

A nyári verejtékezés és izzadás ellen sokféle csodapraktikát és szert vethetünk be, de számolnunk kell azzal is, hogy minden gondos védelem ellenére leizzadunk, s ez ruhánkon is nyomot hagy.

Főleg a férfiak ingén és pólóján okozhat maradandó sárga foltot az izzadság, ami megoldhatatlan feladat elé állítja a gondos háziasszonyt.

Mit tehetünk mégis, ha megtörtént a baj?

1. Az idő itt is fontos tényező: minél hamarabb mossuk ki az érintett ruhadarabot, annál nagyobb a valószínűsége, hogy megelőztük a bajt. Ilyen esetben szappanos mosás is segíthet.

2. Ha erre nincs lehetőségünk, akkor nagyanyáink ősi módszerét alkalmazzuk: ecetes vagy szódabikarbónás langyos vízbe áztassuk a ruhát!

3. Elszíneződött, foltos ruha esetén kenjük be az érintett területet szalmiákszesszel (10:1-es arányú higítással készítsünk keveréket), majd ecetes vízzel öblítsük ki.

4. Ha selyemruhánkat érte baleset, akkor bórax segítségével orvosoljuk a helyzetet, majd langyos vízzel öblítsük ki.

5. Végül készüljünk fel arra, hogy erőfeszítéseinket nem feltétlenül kíséri majd siker főleg, ha a folt már elszínezte a ruhánkat. Ilyenkor sajnos csak az "ecetes olló" a gyógyír, vagyis mehet porrongynak a ruhánk.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4013 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x