Újra itt az eső - hálás kukoricacsövek jelentik
Címlap / Showbiznisz / Újra itt az eső - hálás kukoricacsövek jelentik

Újra itt az eső - hálás kukoricacsövek jelentik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Végre vége van a rekordkánikulának, és megérkezett az eső is. A nyaralók lehet, hogy kevésbé hálásak, mint a száradó, kiaszott termés a földeken.  

Északnyugat felől azonban mindenütt erősen megnövekszik a felhőzet, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, néhol zivatarra. Ennek főleg a növények, állatok örülnek, a betegeket a hirtelen lehülés megviseli. Megerősödik, időnként viharossá fokozódik az  északnyugati szél.

A hőmérséklet csúcsértéke a Dunántúlon nem éri el a 20 fokot, míg délkeleten kevéssel 25 fok fölé melegedhet a levegő. - jelenti a meteorológus.

Erős hidegfront érkezik, ami nagyon megterheli sokak szervezetét. Erősödnek a görcsös és ízületi fájdalmak, a keringési panaszok. Délkeleten még elkel a nyáriasabb öltözet, másutt hűvös, szeles időre készüljünk.

Ne hagyjuk otthon az esernyőt!
Sokat romlanak a közlekedési feltételek is, főlag a száraz utakhoz szokott autósok legyenek óvatosak. A hét többi napján kicsit javul az idő, de már nem lesz szélsőséges kánikula, a hét végéig azért a levegő újra eléri majd a 30 fokot.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 822 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x