Újra itt az eső - hálás kukoricacsövek jelentik
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Újra itt az eső - hálás kukoricacsövek jelentik

Újra itt az eső - hálás kukoricacsövek jelentik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Végre vége van a rekordkánikulának, és megérkezett az eső is. A nyaralók lehet, hogy kevésbé hálásak, mint a száradó, kiaszott termés a földeken.  

 

Rendezvénynaptár

Északnyugat felől azonban mindenütt erősen megnövekszik a felhőzet, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, néhol zivatarra. Ennek főleg a növények, állatok örülnek, a betegeket a hirtelen lehülés megviseli. Megerősödik, időnként viharossá fokozódik az  északnyugati szél.

A hőmérséklet csúcsértéke a Dunántúlon nem éri el a 20 fokot, míg délkeleten kevéssel 25 fok fölé melegedhet a levegő. - jelenti a meteorológus.

Erős hidegfront érkezik, ami nagyon megterheli sokak szervezetét. Erősödnek a görcsös és ízületi fájdalmak, a keringési panaszok. Délkeleten még elkel a nyáriasabb öltözet, másutt hűvös, szeles időre készüljünk.

Ne hagyjuk otthon az esernyőt!
Sokat romlanak a közlekedési feltételek is, főlag a száraz utakhoz szokott autósok legyenek óvatosak. A hét többi napján kicsit javul az idő, de már nem lesz szélsőséges kánikula, a hét végéig azért a levegő újra eléri majd a 30 fokot.


 
 
[ 656 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x