Nézz a körmükre! Celeb-manikűr
Címlap / Showbiznisz / Nézz a körmükre! Celeb-manikűr

Nézz a körmükre! Celeb-manikűr

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Új fajta műköröm őrület tarol a sztárok és csemetéik körében. A divattervezők és dizájnerek úgy tűnik, mindig szolgáltatnak őrült ötleteket a figyelemre éhező celebeknek. 

A fiatal kora ellenére pillanatok alatt óriási népszerűségre szert tett Rihannát, épp a Spices Girls koncertjéről lelépve kapták lencsevégre ezekkel az extravagánsra pingált körmöcskékkel. A fekete-piros színekkel játszó francia manikűr nagy feltűnést keltett.

New Yorkban és Hollywoodban már egy éve nagy divatja van a fekete körömlakknak, amelyeknek olyan különféle árnyalatait vásárolhatják a gótikus hatásra vágyó körömmániások, mint például: "Black Satin" (fekete szatén), az "After Dark" (Sötétedés után) vagy a "Gun-Metal Black" (puskacső-fekete).

A trendszakértők szerint ez a szín hűvös eleganciát sugall, és a rövid, kerekre reszelt körmökhöz illik leginkább.

Nincs új a nap alatt, a 80-as 90-es években ez a divat -persze nem ilyen árnyaltan szép nevekkel, és kevésbé minőségi kivitelben már hódított. Annak idején az anyukámat mindenesetre őrületbe kergettük a lengyel import fekete körömlakkokkal ...

Legyünk azonban őszinték: a divattrendeket kevéssé követők gondolataiban a fekete körömlakk inkább a gótikus stílust kedvelő rockerek, boszorkányok vagy punkok hóbortjára hajaz.
Míg a praktikusan gondolkodók leginkább kerti munkákhoz tarthatják ideálisnak, vagy asztalosnőknek, akik végigvertek a körmükön egy kalapácssorozattal, és álcázni akarják a feketére erezett körmöket.

-kv-

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6623 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x