TomCat petárda és cigányellenes?
Címlap / Showbiznisz / TomCat petárda és cigányellenes?

TomCat petárda és cigányellenes?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Miért kell egy amúgy jó kezdeményezésben cigányozni? Kutya sem érti - de legalább meg sem riad. Én viszont nem értem, hogy a nem cigány - de tényleg verést érdemlő - hülyegyerekek most akkor kapnak-e egy jól irányzott sallert a "kommandótól"? 

Vagy bőrszíntől függően kevesebb pofon jár vajon a fehér pirózóknak, és több akkor, ha a hülyeség, romasággal is párosul? (Már látom magam előtt, ahogy a bomberdzsekis kopasz csak egy lekváros ejnyebejnyét kap, ha petárdázáson kapják ...)

TomCat ugyanis Bombagyár nevű blogjában egy majdnem nagyszerű polgári engedetlenségi mozgalmat kezdeményezett, megunva a rendőrség évtizedes szerencsétlenkedését a petárda ügyet illetően. „Elegünk lett abból, hogy a rendőrség nem képes megakadályozni a pirotechnikai eszközök ilyetén felhasználását. Budapest-szerte járőröket szervezünk, amelyek megakadályozzák a petárdázást akár törvényes, akár törvénytelen módszerekkel.” – írja TomCat.

A rendőrség bajban van, ugyanis nem nagyon tehet mást, mint még erősebben figyel a petárdázókra, és kevésbé TomCatékre. Ez eddig akár klassz is lehet. Az azonban kár, hogy a petárdázást cigányozással mossa össze, hiszen egyáltalán nem roma-specifikus jelenségről van szó.
„Sok magyar fiatal ma már úgy viselkedik, öltözködik és beszél, mint a cigányok, tehát mára ez nem rasszkérdés.” – írja a híres-hírhedt blogger. Valószínűleg sosem volt az. Ha ő maga is tudja, akkor miért kavarja a Gizikét a gőzekével?

Ha fajgyűlölete miatt nem is gyűlünk TomCat és a Nyugati mellé ezen a Szilveszteren, legalább a rendőrök munkáját segítsük, és jelentsük be, ha petárdázókat látunk, ha szükséges pedig tanúskodjunk!
Tovább a bloghoz >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1347 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x