Boy George megalapítaná a Szerelem Vallását?
Címlap / Showbiznisz / Boy George megalapítaná a Szerelem Vallását?

Boy George megalapítaná a Szerelem Vallását?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Boy George szerint ideje lenne a szerelemre úgy tekinteni, mint egy vallásra. George talán nem tudja, hogy nem ő találta fel a spanyolviaszt? 

A Karma Kaméleonnak is becézett énekes, aki tavaly emlékezetes kalandba bonyolódott egy férfi prostituálttal- kijelentette, hogy minden erejét és hitét kapcsolataiba igyekszik fektetni, így talán van esélye az üdvözülésre.

„A szerelem egy kicsit olyan, mint Isten (…) tedd bele az össze erődet és energiádat, és higgy benne, hogy a másik érzései is valóságosak”- jelentette kis az énekes.

Jézus valóban a szeretet törvényét helyezte valamennyi törvény fölé, ezt pedig szívesen mosták össze a hetvenes évek hippi kommunái a szabados szexualitással. A hippi közösségekben éledő Jézus-mozgalmak és karizmatikus vallási irányzatok sokszor egyenesen arra biztatták tagjaikat, hogy osszák meg egymással barátnőiket, férjeiket a szeretet jegyében.

Boy George úgy tűnik, maga is szívesen osztja e sok vitát kiváltó nézeteket. Talán idő kérdése, és egyházalapításra is adja a fejét?

-kv-

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1004 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x