Dobó Kata és Banderas együtt!
Címlap / Showbiznisz / Dobó Kata és Banderas együtt!

Dobó Kata és Banderas együtt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Úgy látszik, végre valóra válik az, ami eddig nem sikerült legszebb és legismertebb színésznőnknek, Dobó Katának: meghódítja Hollywoodot!  

Ami Andyvel nem jött össze, az most összejön Antonioval. Persze először Kata és Andy jöttek össze, remélve, hogy a magyar származású producer majd egyengeti fiatal párja útját a Csillagok Útján, de talán mégsem annyira mindenható hazánk fia a filmezés fellegvárában.

Csinos kedvese számára, akivel jó ideig titkolták, hogy nem csak munkakapcsolatban állnak, egyetlen valamire való filmet sem sikerült összehozni, hacsak a Rollerballt nem tekintjük annak, ami egy klasszikus sci-fi ötlettelen újrafeldolgozása. Az itthon sikeres színésznőnek nem elég a hazai siker, mindenáron meg akarja hódítani a befolyásos férfiakat, és rajtuk keresztül Hollywoodot.

Miután a várt siker Andyvel elmaradt, Kata nem kellett Amerikának, Andy sem kellett tovább Katának. A pár szakított, Andy ismét idehaza nézett friss hús után, akit meg is talált a jóval fiatalabb (nem csak nála, hanem Katánál is jóval fiatalabb!) Tóth Éva személyében. Kata pedig tovább kutakodott odakint, és ezúttal úgy látszik rákacsintott a szerencse Antonio Banderas képében, aki kosztümös filmjéhez Dobó Katát választotta  egy királynői szerepre!

Persze elképzelhető, hogy Kata egyúttal az ő királynője is lesz, hiszen az öregedő, pocakosodó Andy után felüdülés a temperamentumos, élete virágjában lévő latin sztár. A film, a siker végre elérni látszik, és lehet, hogy ez lesz a magánéletben is Kata nagy dobása!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1371 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x