Cruise és Pitt feat. Jackson? - Csődszülők egyrakáson
Címlap / Showbiznisz / Cruise és Pitt feat. Jackson? - Csődszülők egyrakáson

Cruise és Pitt feat. Jackson? - Csődszülők egyrakáson

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Nem könnyű manapság a hírességek gyerekének lenni, később pedig még nehezebb lesz! Az elképesztő méreteket öltő engedékenység és kényeztetés már apró korukban teljesen tönkreteszi a piciket.  

Mindent azonnal megkapnak, saját személyzet lesi kívánságukat a nap miden órájában, fotósok rajongják körül őket és milliókat keresnek. Amit majd később pszichiáterre és ügyvédre költhetnek.

Michael Jackson álarcban és jelmezben járatta szerencsétlen gyermekeit, akik egyetlen önálló lépést sem tehettek maszk és testőrség nélkül. A baj persze már régebben kezdődött, hiszen Jacot annak idején meg apja ütötte-verte, hogy sztárt faragjon belőle, és vagyonokat keressen 4 éves csemetéjén.

Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri már most kész zsarnok. Bármit megtehet, mindent megkap, és sosem hallotta még azt, hogy nem. A két éves lányka szülinapjára megapartit és egy egész állatkertet kapott ajándékba, olyan hírességekkel, mint David és Victoria Beckham, John Travolta vagy  Brooke Shields és Will Smith (persze voltak igazi, simogatni való állatok is). Suri pedig ha kedve tartja, hajnalig mozizik, terrorizálja nevelőnőit, és külön szakáccsal főzet magának.

A kis Shiloh, Angelina Jolie és Brad Pitt első közös gyermeke pedig már most megkeresett 4 millió dollárt a fotóival. Az, hogy magánélete abszolút nincs mindemellett, senkit ne zavarjon. Elég, ha majd őt zavarja egy idő után.

Britney Spearstől meg bíróság vette el gyerekeit, miután a nevelésre alkalmatlan sztár többször veszélyeztette gyermekei testi épségét, életét.
Nem jobb a többi agyondédelgetett, mégis elképesztően nehéz sorsú, állandóan szem előtt lévő, kirakatban élő híres baba sorsa sem.  Csoda lenne, ha felnőttként normális életük lehetne, hiszen szüleik közt is sorra találunk pszichés betegeket. Talán nem véletlenül. Vajon az ő gyermekeik, ha lesznek egyáltalán, milyen életet kapnak ezek után?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1614 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x