Matthew McConaughey a para-apa
Címlap / Showbiznisz / Matthew McConaughey a para-apa

Matthew McConaughey a para-apa

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A nők bálványa, akinek múltja vicces etűdökkel teli, s akivel mindig valami furcsa történik látásmódjának köszönhetően. A riói modell és a texasi fengyerek babaváró románca. 

Ajándékot mindenáron
Matthew McConaughey gyermekét nem csak ő maga várja, hanem számos barát, családtag és rajongó is. Az amerikai színész majd 40 évesen adta fejét e felelősségteljes szerepre, sok igen kedvelt színészi szerepkör után. Kedvese, a gyönyörű brazil modell, Rio De Janeiro ünnepeltje, Camila Alves még csak a hatodik hónapban jár, mégis a párt elöntik már most a baba ajándékai. Mivel a gyermek neme még nem bizonyos, illetve a felvételeknek ilyenkor a párok még picit kétkedve hisznek csak, egyelőre mindenből fiú és lány ruhát is kapnak, a legtöbb kedves ajándékozó a kollekció kék és rózsaszín verzióját is megvásárolja a párnak. Matthewt nagy örömmel tölti el ez kedvesség, noha senki sem tudja mi lesz a második kollekcióval, hacsak nem abban reménykednek egyesek, hogy az édes egy mellé, egy második iker testvér is befut, ellentétes nemmel.

Skorpió sikerek
A texasi színész egyébként a nők egyik bálványa, kedvence, akiről számos fiatal tini és középkorú asszony álmodozik szabad perceiben. Egyesek szerint maga az új Richard Gere, bár nem árt tudni hogy a sármos amerikai karizmája talán még őt is lesöpri a porondról. Matthew egyébként a hippikorszak hajnalán született, ’69-ben, az lsdguruk és a pszihdelelikus rock aranyévében, ezen belül is a maga november 4.-éjével a Skorpió havában, amely a szexuális vonzerejét hegyezi. Versenyhajlamát pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy élete során 16 vízivó versenyt nyert meg.

Spirituális mentalitás
A másik, ami vonzerejét növeli belső látásmódja, nem kevéssé ezoterikus mentalitása. Édesanyja - aki már egyébként kétszer elvált Matthew apjától de háromszor össze is házasodott vele - már korán megtanította, hogy soha ne hazudjon, amely érték egy skorpió számára rendkívül fontos! Ezen kívül, ahogy ő mondja megtanulta, hogy "az asztalon álló vázában a virágot lássa és ne a port az asztalon", vagyis mindig az élet szépségét, a jó dolgokat figyelje. Ez a fókusz, ez a harmóniára való törekvés tehet valakit igazán sikeres, és nagy emberré. Matthew egyébként szigorú neveltetést kapott, a világhírű filmes 18 esztendős koráig összesen 2 filmet nézhetett meg, mivel napjai nem a tv-nézésről szóltak és este már nem ülhetett a televízió elé. Ezeket az értékeket minden bizonnyal születendő gyermekének is átadja majd, aki jó eséllyel az Oroszlán havában születik majd.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1110 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x