Botrányos címlapfotó
Címlap / Showbiznisz / Botrányos címlapfotó

Botrányos címlapfotó

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

Nem kérnek a Vogue olvasói Victoria Beckhamből. A legnevesebb divatmagazin legutóbbi számának címlapján az egykori fűszeres lány díszeleg, a divatszakma és az olvasók nagy felháborodására. 

 

A világ legszínvonalasabb lapja mindig kényes volt arra, hogy csak a legszebb, legdivatosabb hölgyek kerülhessenek címoldalra, nem egy világsztár karrierje indult ennél a lapnál. Gondoljunk csak Waris Diriere, Imanra, Claudia Schifferre…

Most úgy néz ki, hogy a lap lejjebb adta, talán Beckhamné pénztárcája enyhítette meg a szigorú kritikusok szívét, de csak a címlapra kerülésig. Utána olyan súlyos kritikákkal illették, hogy a legenyhébben szólva is középszerű, és csontsovány, elszabott testével a legkevésbé sem címlapra való. A fanyalgó közönség és a felháborodott kritikusok elkéstek negatív véleményük hangoztatásával.

Ebben a hónapban az angol hölgyek kénytelenek Vic Beckhamet nézegetni, akinek ellenben ismét teljesült egy régi vágya: szupermodellt játszhatott az eddig legnívósabbnak számító divatlap elején. Ezek után már csak abban bízik a szakma hozzáértő rétege, hogy ilyen baklövést többet sem Vic, sem a Vogue nem követ el.


 
 
[ 2618 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x