Gólya kopog Győzikénél?
Címlap / Showbiznisz / Gólya kopog Győzikénél?

Gólya kopog Győzikénél?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-03

Viták és válás keretezte kapcsolatuk újabb kihíváshoz érkezett. Vajon ismét kötélnek állnak? Megéri egy áhított fiúért? 

 

Végre valóra válik Győzike nagy álma és fia születik?
Állítólag ez a helyzet a Gáspár családban. Minden eddigi hír ellenére úgy látszik, Bea asszony végre kötélnek állt, és mégis hajlandó vállalkozni még egy gyerekre. Sokáig tiktakozott, hiszen van már két lányuk, Evelin és Virág, de férje mindig szeretett volna egy kisfiút is, ám Bea asszony hallani sem akart arról, hogy harmadik gyerek is legyen a családban, főleg, hogy senki nem garantálja, hogy a születendő gyermek valóban fiú lesz.

A dolog már annyira elmérgesedett Bea és Győzi közt, hogy a válás is szóba került, a folyamatosan követelőző férj állítólag addig molesztálta feleségét, hogy az már férje érintésétől is rosszul lett. Most mégis felröppent a hír, hogy Bea asszony ismét gyermeket vár, Győzike pedig úszik a boldogságban! Biztosan persze csak hónapok múlva tudhatunk meg, Bea asszony még titkolózik, nem szeretne elkiabálni semmit.

Győzike Bak napjegyéhez egyébként egy most érkező gyermek igazán ideális lenne, ugyanis a kisded nagy eséllyel szintén a Bak jegyében születne meg. Kérdés persze az Oroszlán napjegyű Bea asszonynak, ez mennyire volna kellemes, ő lehet jobb, ha vár egy hónapot, vagy akár hármat az eseménnyel, és a Vízöntőre, vagy a Kosra voksol, amely jegy sokkal könnyebben megérteti magát egy vérbeli oroszlánnal.


 
 
[ 725 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x