Ismét botrány a világ élsportolói között!
Címlap / Showbiznisz / Ismét botrány a világ élsportolói között!

Ismét botrány a világ élsportolói között!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ezúttal kábítószer ügylet, abból is a súlyosabb fajta. Tim Montgomerynek nem ez az első rendőrségi ügye, de lehet, hogy jó ideig az utolsó.  

Tim Montgomery, aki már eddig is többször követett el bűncselekményt, most kábítószer kereskedelem miatt áll a vádlottak padján. A 33 éves sportoló, aki a kosárlabda és a foci után az atlétikában ért el kimagasló, és sokszor kétes eredményeket, sem a sport, sem a magánélet területén nem tartja be a „fair play”-t.

A 100 méteres síkfutás korábbi világcsúcstartója már többször volt büntetve csekkhamisítás, pénzmosás, sikkasztás miatt, sportolóként pedig dopping vétség miatt veszítette el világcsúcstartói rangját. A gyorslábú fenegyerek most minden eddiginél súlyosabb tettet hajtott végre: heroinnal kereskedett. A sporttal korábban kényszerből szakító Tim – 2 év eltiltást kapott a doppingolás miatt – most hosszabb, valószínűleg végleges búcsúra számíthat. A börtönben legfeljebb a „futkosón” szaladgálhat, és mire kiengedik, már nem lesz éppen világcsúcs formában és korban sem.

HarmoNet tipp:
Drog-stop>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1673 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x