A lányok új álma: A fiatal, sportos, szexi és sikeres Ben!...
Címlap / Showbiznisz / A lányok új álma: A fiatal, sportos, szexi és sikeres Ben!

A lányok új álma: A fiatal, sportos, szexi és sikeres Ben!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

A 21 éves fiú gyakornoki munkát akart, és azonnal képernyőre került műsorvezetőként a televízióban. Ben gyermekkora óta a média világában mozog, édesapja a tévés műsorvezető, Istenes László. Gyermekéveinek nagy részét Németországban töltötte, majd hazatér, és elhatározta, apja és Sebestyén Balázs nyomdokaiba lép. 

Ben még csak huszonegy éves, de már a siker kapujában áll, és tudja magáról, hogy képes lesz élni a lehetőséggel. Istenes László fiaként évek óta a szakmában mozog, egyik legnagyobb példaképe maga az édesapja.
„Kiskorom óta benne vagyok ebben a légkörben. Szakmailag apám áll előttem, mint példakép, az ő munkásságát nagyon nagyra tartom, és csodálatos az apa-fiú kapcsolatunk is. Mindent elmondunk egymásnak. Műsorvezetőként tetszik az, amit Sebestyén Balázs csinál. Szeretnék rá hasonlítani, hasonlóan jól végezni a munkámat, mint ő. Persze, tisztában vagyok azzal, hogy még nagyon sokat kell tanulnom!"


Ben története szinte mesébe illő:

Kodolányis hallgatóként jelentkezett a televízióhoz, persze nem műsorvezetőnek, szerkesztő-gyakornok szeretett volna lenni. Kisugárzása, stílusa azonban felkeltette a csatorna vezetőinek figyelmét,  Ben pedig hip-hop egy válogatáson találta magát. Részt vett egy meghallgatáson, ahol mindenféle szituációban kipróbálták, és kiderült, a sors jócskán megáldotta tehetséggel, a kamera elé született.

„Amikor jelentkeztem, még nem is reméltem, hogy állást kapok. Gyakornok akartam lenni, esetleg szerkesztő. Nagyon meglepett, amikor visszahívtak, hogy mutassam meg, mit tudok."

Ben családcentrikus, imádja szüleit, Németországban élő édesanyját, és három fiatalabb testvérét is. Ő maga is élt Münchenben, valamint egy kis német településen is, összesen tíz évig, iskoláinak egy részét is külföldön végezte. Néhány éve hazatért, és tanulni kezdett, hogy megvalósítsa álmát, a televíziózást. Mellette pincérként dolgozott egészen mostanáig, és a Magyar Televízió képernyőjén is feltűnik egy autós magazin riportereként, édesapja mellett.

Ben hobbiszinten squashol, teniszezik, igazolt labdarúgó a törökbálinti focicsapatnál, emellett megszállottan motorozik, és biciklizik is. A sport azonban nem tölti ki teljesen az életét, szívesen jár bulizni, és bizony nem veti meg a csajokat sem..

„Az egyéjszakás kalandjaimat könnyebben választom ki, de a lányon, aki a barátnőm akar majd lenni, mindennek stimmelnie kell. Nincs ideálom, nem érdekel, hogy szőke, barna vagy vörös, a lényeg a kisugárzás, és az összhatás! Tudom, hogy azt mondják, a külső nem számít, de titkon mindenki azt gondolja, hogy igen. Szerintem is, a külső és a belső egyszerre fog meg!"
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1910 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x