Herczeg Zoli eper-csókkal vitte a pálmát!
Címlap / Showbiznisz / Herczeg Zoli eper-csókkal vitte a pálmát!

Herczeg Zoli eper-csókkal vitte a pálmát!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-23

A sztárok koktélversenyén a legizgatóbb epres lett a nyertes. Mit tud Zoli, amit a többiek nem? Tavaszi zsongásban a divattervező. 

Herczeg Zoli megnyerte élete első serlegét. A divattervező a Bacardi Mixerverseny sztárfutamának bajnokaként állhatott a képzeletbeli dobogó tetejére, maga mögé utasítva Dopemant, Bebét és Völgyesi Gabit.

”Tavaszi zsongásával” vette le a lábáról a koktélverseny döntnökeit, Sipos Petit és Sipos Tomit Herczeg Zoltán. A divattervező (más műsorokban) már jól megszokott társai, Bebe és Dopeman, valamint a Unique csinos énekesnője, Völgyesi Gabi ellen mérette meg magát.

Sztárjaink fantáziadús koktéljai elnyerték a zsűri tetszését, de – mivel a végén csak egy maradhatott – Herczeg epres-lime-os „Tavaszi zsongása” nyert. Pedig Bebe különleges „Cuba Libréje”, Gabi „Greenpeace-e” és Dopeman „Spriccentése” is sok gonddal készült, a rapper még egy dalt is előadott, ám ennek előadása sem hozta meg a várt sikert.

„Ez az első serlegem, aminek nagyon örülök – árulta el Zoli, aki igazi csajozós dumával reklámozta a koktélját. – Ez az én koktélom, a tiéd meg otthon van nálam!”

Természetesen mind a négy sztár nyert, tapasztalatot legalábbis, Bebe pedig annyira belejött a mixerkedésbe, hogy a verseny után is sorra gyártotta a koktélokat.

A végső sorrend tehát:

I. Herczeg Zoltán
II. Dopeman
III. Völgyesi Gabi
III. Bebe

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1280 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x