Fiatal fej – öreg testen? Ciki fotók a valaha gyönyörű...
Címlap / Showbiznisz / Fiatal fej – öreg testen? Ciki fotók a valaha gyönyörű szexi díváról!

Fiatal fej – öreg testen? Ciki fotók a valaha gyönyörű szexi díváról!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-13

A pisiterápia, a ráncfelvarrás és a krémek az arcon segíthetnek, a dekoltázs még valahogy helyrehozható, de a kezek ráncai még akkor is lerontják az összképet, ha amúgy kifogástalanul öltözködik, és ápolt, szép körmökkel fedi az öregség jeleit. Harc az idő ellen.  

Medveczky Ilonát, a gyönyörű és még mindig szuggesztív erejű dívát a belvárosban kaptuk lencsevégre. Arca feszül, mint egy gondos háziasszony közszemlére teregetett lepedője. A kezeit gondos műkörmös ápolja, ám mégis olyan ráncos, hogy nem értjük hogyan tartozhat ugyanahhoz az emberhez. A botox kúrák valószínűleg sokat segítettek az arca ráncain, ám a kezeken mindig erősen fog az idő.

Medveczky Ilona hisz a vizeletterápia áldásos hatásaiban, és a Story magazinnak nemrégiben arról beszélt, hogy saját vizeltével kenegeti arcbőrét, hogy szép legyen. A táncosnő elmondta, a nagymamájától tanulta meg, hogy a kisebesedett bőrt vizelettel érdemes bedörzsölni a gyors gyógyulás érdekében. Medveczky elmondta, gyakran kertészkedik, és a sérült kezét így ápolja. Lehet, hogy mégsem eléggé jól?HarmoNet tipp:  Sikerrel gyógyíanak Japánban saját vizelettel >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3684 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x