Brad Pitt és Angelina Jolie méregdrága babaszobája
Címlap / Showbiznisz / Brad Pitt és Angelina Jolie méregdrága babaszobája

Brad Pitt és Angelina Jolie méregdrága babaszobája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Eddig százezer dollárt költöttek az érkező jövevényekre  

Angelina Jolie és Brad Pitt rengeteg pénzt költenek gyerekeikre. Három örökbefogadott és egy saját csemetéjük mellé nemsokára megérkeznek az ikrek is, akiket Angelina Franciaországban fog megszülni. A babák érkezése után is ezt az országot választották új otthonuknak, ahol potom 60 millió dollárért vásároltak egy hatalmas birtokot.

Mialatt Angelina a szülésre készül, lázas munka folyik a pár új házában is. A gyönyörű, mediterrán stílusú Chateau Miraval ideális otthona lesz a családnak, Angelina és Brad már alig várják, hogy elkészüljenek a felújítási munkálatok, a berendezés, és végre költözhessenek. A kastély körüli teljesen zárt, óriás fákkal teleültetett park gondoskodik arról, hogy a párnak nyugalma legyen, és távol tartja a kíváncsi szemeket. A híres színész házaspár két évig ki sem szeretne mozdulni az álomotthonból, úgy tervezik, hogy kivesznek egy kis szabadságot, és csak a gyerekekkel foglalkoznak az elkövetkezendő időszakban.

HarmoNet tipp: Brad Pitt újra apai örömök elé néz! >>

A ház berendezésére vagyonokat költő pár nem fukarkodott az ikrek leendő szobájának kialakításakor sem. A legexkluzívabb babaholmikat forgalmazó üzletből, a „Petit Trésor”-ból válogatták ki a méregdrága, kizárólag természetes luxusanyagokból készült, kézi készítésű holmikat: gyönyörű függönyök, különleges szőnyegek, egyedi babruhák, külön rendelésre készült bútorok, selyemmel bélelt bölcsők… a sztárszülőknek semmi nem drága, ha a picikről van szó. Csak a babaszoba berendezése százezer dollárba került. Eddig.

 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2009 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x