Durva férjek sorozata - Madonna terítéken
Címlap / Showbiznisz / Durva férjek sorozata - Madonna terítéken

Durva férjek sorozata - Madonna terítéken

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Korábban már szó volt Madonna erőszakos társairól - folytatjuk 

Tina, Whitney, Pamela… mindannyian a családi erőszak áldozatai, de nézzük akkor, mi a helyzet Madonnával. A kőkemény csajszi, erőszakos üzletasszony, céltudatos karrierista, megszállott sportoló sem kerülte el a bántalmazást, de ami még meglepőbb, számtalan szeretője közül pont ahhoz a két férfihoz ment feleségül, aki alkalmanként nem riad vissza egy-egy pofontól sem.

HarmoNet tipp: Megverték Madonnát! >>

Madonna első férje, Sean Penn, akihez 3 hónap randizás után, 1984-ben ment feleségül az akkor 26 éves sztár.  Rövid ismeretségüket gyors esküvő, majd gyors válás követte. Alig egy évet éltek együtt, d ez alatt az év alatt sikerült minden elképzelhető helyen és helyzetben botrányosan viselkedniük. Ahol csak megjelentek, veszekedtek, csapkodtak, egymáshoz vagdostak minden kézzel foghatót, és a durva szitkokban sem volt hiány. A viharos veszekedések aztán tettlegességig fajultak, és Sean időnként alaposan eltángálta aprócska nejét. Madonna egy évet bírt ki, utána beadta a válópert.


HarmoNet tipp:
Whitney is megkapta a magáét! >>
Második esküvőjére 14 évet kellett várnia, persze közben sem unatkozott. 1998-ban ment hozzá második férjéhez, a nála 10 évvel fiatalabb Guy Ritchie-hez. A 10 éves házasság a végéhez közeledik, miután Madonna megelégelte, hogy megint verik. Férje jóval többet iszik a kelleténél, és ilyenkor agresszióját feleségén tölti ki. Vajon véletlen, hogy Madonna mindkétszer verekedős férjet választott, vagy valójában arra vágyik, hogy még egy nála is keményebb társ uralkodjon felette? Sokak szerint lehetséges, hogy a túlságosan is rámenős sztár hosszú távon nem visel el nála gyengébb társat, mások viszont úgy gondolják, hogy Madonna az, aki erőszakos természetével elvadítja magától partnereit, akik gyakran tehetetlen dühükben ragadtatják magukat a tettlegességre. 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2202 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x