Kirúgták a középkorú tanárt – sztriptízt lejtett az...
Címlap / Showbiznisz / Kirúgták a középkorú tanárt – sztriptízt lejtett az osztály előtt

Kirúgták a középkorú tanárt – sztriptízt lejtett az osztály előtt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Nem holmi magamutogatásról vagy perverzióról van szó. A türelmét vesztett tanár egyszerűen nem tudott mit kezdeni a nebulók órai viselkedésével, így próbálta felkelteni az óra alatt játszó diákok figyelmét.  

Nem kivételes eset manapság, hogy a pedagógus nem tud fegyelmet tartani tanítás közben. Végső elkeseredésében a suffolki tanár úgy döntött, hogy szabaddá teszi felső testét, a tanulók nem kis megrökönyödésére. Persze a diákok sokféleképpen reagáltak: a legtöbben hangos röhögésben törtek ki, volt aki kiakadt, volt aki ledermedt a látványtól. Nem csak a vetkőzőszám puszta ténye volt meghökkentő, hanem a testes tanár nem éppen adoniszi idomai is. A látvány minőségétől eltekintve legtöbben úgy gondolták, hogy ezt egy tanár nem teheti meg következmények nélkül.

Az osztály negyede mobiltelefonja segítségével felvételt készített a mindennapinak egyáltalán nem nevezhető pedagógia módszerről - egyikük, a 17 éves Will Theobald pedig feltette youtube.com-ra, melyet rövidesen eltávolítottak onnan.

Az iskola igazgatója nem volt hajlandó a tanár nevét nyilvánosságra hozni, az viszont biztos, hogy Suffolk környékén jó ideig nem fog tanítani.

HarmoNet tipp: Kereszténység ellen lázít a tanár - a diák perel >>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6832 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x