2 millió dolcsi a hallgatásért - Brad Pitt és Angelina Jolie...
Címlap / Showbiznisz / 2 millió dolcsi a hallgatásért - Brad Pitt és Angelina Jolie titka

2 millió dolcsi a hallgatásért - Brad Pitt és Angelina Jolie titka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Ennyit fizetett Brad Pitt annak a kórháznak, ahol felesége szülni fog, mivel a sztároknak soha nincs egy nyugodt percük. Fotósok, újságírók hada les rájuk minden pillanatban. 

Ez persze természetes, hozzátartozik a hírességek mindennapi életéhez. Ők lennének legjobban meglepve és megsértődve, ha egyik napról a másikra megszűnne körülöttük a felhajtás. Vannak mégis pillanatok, amikor még nekik is jár a nyugalom, ez a nyugalom viszont sokba kerül. Jelen esetben 2 millió dollárba. Ennyit fizetett ugyanis Brad Pitt azért, hogy a kórház, ahol Angelina Jolie világra hozza ikreit, hallgasson. A hatalmas érdeklődés, amely a kisbabák születését övezi, már kínos és terhes a házaspárnak, ezért 3 kórházat is lefoglaltak, és csak az utolsó pillanatban döntik el, hol fog szülni a sztár mama.

HarmoNet tipp: Brad Pitt és Angelina Jolie méregdrága babaszobája >>

A választott kórház valószínűleg egy negyedik lesz, ahogy annak idején Madonna is tette, alaposan átverve a kéretlen kíváncsiskodókat. Ez a kórház, teljes titoktartásért cserébe 2 milliót kapott, ám Brad még így sem elég nyugodt, szerinte a levakarhatatlan lesifotósok úgyis kiszagolják, és előbb –utóbb megjelennek a helyszínen. Születendő gyermekeik első fotóit már most eladták, azt nem tudni, ki vette meg a fotózás jogát, de 1,5 millió dollárt fizetett érte. Majdnem annyit, amennyit a kórház kapott. A teljes biztonság érdekében még azt sem hozták nyilvánosságra, hogy Angelina pontosan mikorra van kiírva, csak azt tudni, hogy a szülés választott helyszíne valahol Franciaországban van.

HarmoNet tipp: Fórum - Alma és fája >>

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 905 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x