Dalban adja ki dühét Mel B
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Dalban adja ki dühét Mel B

Dalban adja ki dühét Mel B

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

Eddie otthagyta - Mel B. bosszút áll, mert nem is kíváncsi kislányára.  

 

Rendezvénynaptár

Mel B., az egykori Spice Girls tagja közeljövőben megjelenő szóló albumán egy keserű, gyűlölködő dalt is tartogat a közönség, és volt szerelme, Eddie Murphy számára. Mint ismeretes, a híres komikus színész nem vállalta fel apaságát, és csúnyán faképnél hagyta Melaniet, amikor az terhes lett tőle. Hiába bizonyította Melanie a bíróságon is, hogy lánya Eddietől született, a színész hallani sem akar most egy éves kislányáról, és volt szerelmét többször perrel fenyegette, ha nem hagyja őt békén. Eddie szerint Melanie túl sokat akar, pedig ő már fizetett neki egy nagyobb összeget gyerektartás fejében. Melanie szerint Eddie egy csaló, aki azzal hitegette, hogy feleségül veszi, de amikor megtudta, hogy gyerekük lesz, szó nélkül otthagyta, és még azt is letagadta, hogy ő gyerek apja, most pedig nem akar tartásdíjat fizetni. A veszekedés már egy éve tart, Melanie pénzt követel, és azt, hogy Eddie törődjön a kislánnyal, Eddie nyugalmat akar, és elege van abból, hogy Melanie mindenütt sértegeti és lejáratja, ahol csak teheti.

HarmoNet tipp: Spice Girls turné gyerekzsivajban >>

Az elkeseredett Mel most dalban áll bosszút, készülő lemezén egy Eddie ellen szóló dal is helyet kapott, amely izzik a gyűlölettől. Mel ebben a számban Beverly Hills-i Csaló-nak nevezi a színészt, aki elmondása szerint egy gerinctelen szemétláda. Melaniet leginkább az bántja, hogy kislányáról, Angel Irisről nem hajlandó sem gondoskodni, de még csak tudomást venni sem.

Eddie már a dal megjelenése előtt perrel fenyegeti Melt, ha ki meri adatni, és mindenáron látni akarja a készülő szám szövegét. Ha sértőnek találja, azonnal feljelenti az énekesnőt, közölte Eddie ügyvédje.
 


 
 
[ 923 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x