Ha vasárnap, akkor szex! - Christina Aquilera őszinte vallomása...
Címlap / Showbiznisz / Ha vasárnap, akkor szex! - Christina Aquilera őszinte vallomása

Ha vasárnap, akkor szex! - Christina Aquilera őszinte vallomása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Hogyan óvd meg házasságod? Christina, Jorden és a bébiszitter titkai. A sztár, és mellesleg példás feleség, most beavat hálószobatitkaiba. 

Kívánós anyuka – boldog apuka
Kisfia megszületése óta a csábos énekesnő jobban kívánja a szexet, mint bármikor korábban. A kis Max érkezése óta sem hanyagolja el férjét, akivel rendszeresen csinálnak közös programokat, esténként vacsorázni, bulizni mennek. Addig bébicsősz vigyáz a kissrácra. Persze nem csak esti programok idejére kell a gyerekfelügyelőt tárcsázni, Jorden és Christina napközben is szeret együtt lenni, sőt, amióta a baba megszületett, Christina szinte állandóan férjén lóg, ha teheti. Ez persze nincs Jordan ellenére, aki szintén imádja feleségét, így Max bizony gyakran marad a nevelőnőre, amíg szülei egymással hancúroznak. A házaspár minden nap ágyba bújik, sőt, vasárnap ki sem másznak onnan.

Meztelen vasárnapok
Christina szerint annak ellenére, hogy Max még állandó felügyeletre szorul, a szülőknek egymást sem szabad elhanyagolni. Ez a sikeres házasság titka. Ennek jegyében a pár minden vasárnap meztelen napot tart, amikor ki sem mozdulnak az ágyból, legfeljebb ha egy-egy póz más bútort kíván. 

HarmoNet tipp:
6 dögös autós szexpóz a nyárra - Képekkel! (+18) >>

Ezért vasárnap a bébicsősz rendszeres vendég náluk, amíg ő Max-re vigyáz, a szülők önfeledten élvezhetik egymást. Jordan nagyon elégedett a helyzettel. Feleségéhez hasonlóan ő is nagyon igényli az intim együttléteket, és Christina mindenben igyekszik kedvére tenni. Így valószínűleg elkerülhető a féltékenykedés a kicsire, és a félrelépések is megelőzhetőek. Christina házassága bizonyára tartósabb is lesz, mint sok kolléganőjéé. Csak a gyerekfelügyelő bírja szusszal, ha Max nagyobb lesz. A szülők biztos, hogy nem fogynak ki az ötletekből, és fáradhatatlanok!

HarmoNet Forum tipp: Te+Én+Szex >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2024 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x