Megdöbbentő: Modell imitátor kislány - 13 évesen plasztikázták...
Címlap / Showbiznisz / Megdöbbentő: Modell imitátor kislány - 13 évesen plasztikázták először!

Megdöbbentő: Modell imitátor kislány - 13 évesen plasztikázták először!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A csitri minden álma, hogy úgy nézzen ki mint a híres modell. Most éppen mellplasztikára készül. A család készségesen segít. A világ szíve nagyot dobban. Láttunk már ilyet, az arca szétesett és tolókocsiba került. Tapsvihar a szülőknek! 

Emma Hughes 13 éves volt, amikor meglátta a tévében Jordant, a híres modellt. Azonnal eldöntötte, hogy ő is ezt a szakmát szeretné választani, mivel saját bevallása szerint szebb, mint már befutott elődje. Annyival azért mégsem lehetetett csinosabb a kis csaj, mert azóta mindent elkövet, hogy ő pontosan úgy nézzen ki, mint a tévében látott sztár. Egy 13 éves gyerek esetében érthető az, ha híres példaképet keres, az már kevésbé, ha egy fejlődésben lévő szervezetet plasztikai műtéteknek tesznek ki azért, hogy átfaragják egy híresség képére. A legdurvább, hogy mindebben édesanyja segíti, aki ahelyett, hogy megtiltaná lányának a beavatkozásokat, éjt nappallá téve dolgozik, hogy a pénzt előteremtse rá.

Emma rögtön az adás után rohant a sarki szolárium szalonba, hogy lebarnítassa magát, mivel Jordan bőre mindig szép napsütötte színben pompázik. A tulajdonos nem engedte be, mondván fiatal bőrének ártalmas lehet a szolárium. Így a csitri kért. És kapott otthonra saját gépet, amiben naponta(!) 10-10 percet tölt reggel és este. Anyja szerint a bőrrák hülyeség - ezt elmondhatná mondjuk a Rákellenes Liga szemébe is, a reakciók során szeretnénk fotózni - , lánya sokkal szebb, amióta barna.

Emma szülei nem aggódna gyermekük egésszége miatt, szerintük a legfontosabb, hogy Emma boldog és elégedett, na meg kellőképpen híres és sikeres legyen. A 15 éves lánynak már egy éve komoly udvarlója is van, vagyis 14 évesen már pasizott, ami azért elég korai, de apja büszke arra, hogy a fiúk körüldongják jóval idősebbnek kinéző lányát. Persze azt is tudja a kedves papa, hogy azért oda kell ám figyelni a legyeskedőkre, nyilván arra gondol, hogy nem mindegy, melyiküknek van több pénze, vagy befolyásosabb családtagja.

A kislány most - 15 évesen - arra vár, hogy szülei összegyűjtsék azt a pénzt, ami fogászati műtétére kell. A fogsorigazítás után jöhet a mellkorrekció is, minek megvárni, míg magától megnő? Emma teste eddig több mint 5 millió forintnak megfelelő összegbe fáj szüleinek, de a legdrágább plasztikai műtétek még hátra vannak. Anyja azt szeretné, ha Emma 3 év múlva kezdené modell karrierjét. Addig még hadd legyen „kislány”.
Bár meglehetősen fura egy szülőtől, hogy ennyire készítgeti és a placcra szánja leányát. Vajon ő is a méhe gyümölcséből szeretne megélni? Egy bizonyos, a legtöbb szülő szereti és elfogadja gyermekét úgy, ahogy van, s bár mindez a gyerek kívánsága volt, azért a szülőnek inkább a pozitív én-képet kéne erősítenie, elfogadását, nem a mellbőséget. Viccesen botrányos megoldás.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7402 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x