Rendhagyó DJ – botrányos disco
Címlap / Showbiznisz / Rendhagyó DJ – botrányos disco

Rendhagyó DJ – botrányos disco

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Amy a halál küszöbén sem javul, vagy akkor már minek? Tüdőtágulata miatt életveszélyben van a botrányhősnő, ám a fenyegető halál sem riasztja vissza attól, hogy tovább folytassa önpusztító életmódját. 

Orvosai szerint hetek vannak már csak hátra, Amy szerint meg "mindenki bek*phatja". Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő fájdalomcsillapítókon és nyugtatókon él, ha ezt még életnek lehet nevezni, de úgy látszik az utolsó pillanatig ki akarja „élvezni” az életet. Minden kezelés ellenére képtelen leállni a drogokról és az italról, ezek a nyugtatókkal és fájdalomcsillapítókkal együtt alkalmazva eléggé megrövidíthetik azt a pár hetet, amit orvosi jósoltak számára még ebben a földi létben. 

Amy meg mintha fel sem fogná, mi történik körülötte, továbbra is verekszik, idegesíti a szomszédjait, akik újból feljelentették, és aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy a környéken nyilvánítsák nemkívánatos személynek a hibbant énekesnőt - annyira emlékeztet ez Kelemen Annácskára, -vajon a szomszédok, vagy a sztárok ilyenek? Így persze Amynek kicsit nehéz lesz hazajárnia, de hát eddig is inkább barátainál hált, ahogy lelke is már csak ezért jár bele. A pereskedő szomszédok reménykednek, hogy a csodatorkú énekesnő nem húzza már sokáig, Amy meg finoman szólva tojik mindenre, és inkább kitúrja helyéről a dj-t a legközelebbi discoban, hogy a közönség úgy táncoljon, ahogy ő fütyül. Mert, hogy keverni nem kevert, legalábbis zenéket egymás után, inkább megint egy jófajta kis botrányt, ugyanis a közönségnek nem igazán tetszett, amit a teljesen beszámíthatatlan csaj a pulton művelt, így nemhogy táncoltak volna, inkább körülállták a „művésznőt” és egy egész szórakozóhelynyi tömeg fényképezte a mobiljával, mit művel megint – talán utoljára – a sztárvilág egyik legfiatalabb áldozata.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 978 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x